Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát fasza!
Cserélve nem lesz az tuti.........
Ha nem ütöd meg akkor gondolom a hő miatt és mert a suzukik tárcsája nem egy nagy ász.....
Elég egy kátyuba szerencsétlenül esni.
Nekem is mondták mondták most tavasszal a műszakin, hogy ingadozik a fékhatás, de én semmit nem érzek belőle.
Mitől tud az deformálódni, soha nem szoktam izzásig fékezni?
Hál istennek ilyen gondom nem volt.........................én csak a kormányt cserélem rendszeresen.
no az igen paraszt... ...de nem húzod ki belőlem mert nem igazán támogatható, én még nem csináltattam soha, de láttam olyan tárcsát és elégedett volt vele a tulaj....
Addig ugrálok rajta míg ki nem egyenesesedik?
A manualban jól le van írva...
Van rá parasztmegoldás amire páran esküsznek, ki lehet görgőztetni, de az nem mindig sikeres.......a parasztot nem írom le.....
Hmmm...................mivel mindkettőt csináltam így tudom ajánlani hogy csináltasd szerelővel.Azt a szívást nem éri meg hogy az a szervízdíj spórolás amit kér egy szerelő.
Üdv!

1999-es sv 650s-embe szeretnék villaolajat cserélni...Kérdésem, mennyire könnyen megoldható házilag? A fékrendszert, szűrőket gyertyát stb. mind magam cseréltem, ennyire bőven értek hozzá csak a villát nem bolygattam még. És a másik hogy milyen olajat érdemes venni valamint mennyit töltsek egy szárba? Az utsó kérdés, hogy kormánycsapágyat cserélni szintén mennyire galibás? Mire érdemes odafigyelni, kell e hozzá valami spéci szerszám?
Köszönöm lelőre is a válaszotokat!
Üdv!
az üt az első féktárcsa fékezésnél, lehet vele kezdeni vmit a cserén kívül?
Üdv. !

A Full-Gas-osok korrektek, megbzhatóak egyébként ?
A Bogláris képeknél van a fehér garázsajtó a háttérben... az én ketyerém is onnan van :) csak igy utólag kérdezem hogy mennyire megbízhatóak ? Velem/-ünk teljesen korrektek voltak... csak hátha valakinek van más tapasztalata is...
Amit annak idején a 650-esbe vettem az 180-at tud.
Ok koszi, es a 100-as inditoaram se gaz?
köszi a segítséget! üdv!
Akkor Gss a megoldás...
nem poén...így van, ennyi...
:))! poén! de az se hátrány ha öntök bele egy kis benzint nem? hátha úgy nagyobb sikerem lesz!
Jövök, de dönteni nem tudok. Sátrat nem szívesen vinnék mert azt hiszik egy FH12-essel vagyok Na most nem tudom mi legyen
Na jó, de ha nem jut ház akkor sátrat kell hoznod....dönts és gyere...
Haveromhoz megyek fel pénteken Sopron mellé, és onnan indulunk egy nagy körre szombaton. Ugyan még van seggbajom de 3 hét múlva már nagyon jónak kell lennie. Most h.végén is mentem 3/4 órát, nem volt tökéletes, de ló lesz
Vagyis rá egy hétre... az jó. Szállás meg nekem tökmindegy. Elalszok én akárhol a lényeg, hogy jó hangulat legyen
Csak jöttök mentek?
Igen keserve 1200 Km lesz egy napra.Pláne hogy csak állni tudsz.
Júli 15 péntektől vasárnapig két éj.....Gss-nél még van két szabad hely házban ha nem akarsz sátrazni....kinéztem egy igen érdekes utat szombatra....