Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg, hogy a dobozon szerepeljen az, hogy aluba való....ez általában rózsaszín az olcsóbbaknál(teljesen jók, értelmetlen 3-4 rugóért venni), de van kék, zöld és piros.....
Jah az megvan hogy hol. Rózsaszin? :D Jelenleg zöld van benne
Aluhoz való,rózsaszín köll.Tankot fel és az ülés alatt töltsd.
Hali! hülye kérdés de sajna nemtudom hogy mit öntsek a hűtőbe? Jó lesz ugyanaz a hűtöfolyadék mint a kocsiba ? vagy kell valami speckó? Az hogy előzöleg mien volt azt nem tudom de a szint a minimumon van és utána kéne öntenem. :D
Most mar biztos, hogy az akksim szar, feltoltes utan sem inditotta be....tekert parat, aztan megint lemerult. . Mindegy, ez van, ugysem mentem vele 3 hetet, nem koltottem benzinre, igy most kolthetek akksira
Most már minden ház foglalt, Gss-éknél van még két szabad hely elvileg ha csak ki nem adta már... ....a továbbiakban sátrazás van.....Vanyek érdekel a szabad hely Gss-nél?
Itt vannak a kemping árak: http://suvadasliget.hu/hu/arak...
büfében virsli, hambi, pizza meg ilyenek és ser bőven lesz....
az a baj, hogy nem csak a kiszemelt vasak ára megy le, hanem a saját is :-)
Néztem a 636-osokat már 1-ért utánamdobnák... ...aztán megnéztem, mit ér az enyém ;-)
tényleg mákod volt sztem is. csodálkoztam is mikor mondtad hogy 840-850. Ennyiért már ezrest is venni.. nade pénz zsebben szóval öröm bódottág. Vannak am ilyen emberek hogy bepukkan az agyuk meglátnak egy motort kell nekik mennek, hozzák leszarják, hogy ennyi vagy annyi.
Mi ez a nagy motor eladás mánia?
motorra nem férnénk fel
Vidd motorral.............van ülés az ezresen nem.
jaa, szívunk némi friss levegőt, lanovkázunk reggeltől estig és megnézünk olyan dolgokat amit motorral nehézkes, sasfészek stb......asszonypajtival, autóval.
Ujjééééééééé.Friss lesz a levegő................egyedül?
szállás lefoglalva az Edelweisspitze-n, kiváncsi leszek
Tuti hogy jó.Már vezettem.
na lépek csákó
biztos jó
triumph?
Angol nehézipari mellékterméket.
te milyet szeretnél helyette?
Hát ja ez van.
Az enyém 4 évvel fiatalabb..............karcos a dob................semmi más,és lehetett volna 14e Km-es is csak marha ember vagyok és nem raktam bele a panelt..................így 27ezerrel árulom ennyiért.És nem kell a kutyának sem.
Annyit ér amit adnak érte.
Viszont látok fenn 700e-ért fiatalabbakat és senkinek sem kellenek.
Ki a fene érti ezt.