Amúgy se komoly se komolytalan.........................nem hiszem el,tényleg.......................de az az érdekes hogy Kb ugyanakkor feltett 750e-res és 800-ezres gép is ott an még......................de láttam egy 650-ért árult túrafelszereléssel kiállított 04-est 2 hónapja fenn van.
Asszem ha lett volna egy fogadásom tuti megnyertem volna.
Mé akar minden S-s sv-s gixxert?
Amúgy jókiállású.................csak hát gixxer.Legalább kawa lenne.
A kormányt hihetetlenül eltaláltam ugyanis 1cm-re van a tanktól és a plexitől is a vége A kuplungcső hihetetlen módon a maga 70centijével 5 helyen van rögzítve a váz belső felén amihez hozzáférni nem kis türelem kell. Az első szívócsonkra rögzítő légszűrő ház csavarját meg meghúzni ennél a burkolt verziónál pedig gigamega szopás De ez a testtartás hihetetlenül jó, de várom már, hogy holnap menjek vele
SV 1000 S-N Gigaszopással a kuplungcsővel és a gázbowdennel, de kész! Már csak a a kapcsolók felrakása van hátra, de nemtudom még hogy legyen mert van ugye alattuk egy kis gomb aminek egy lyukat kellene fúrni a kormányba de nem egy high-tech kormányt vettem és nem akarom meggyengíteni, szóval szerintem leszedem a gombot...
Szotyi úr! Dudáltam ma Önnek Pécsen alig hittem a szememnek, hogy magát Szotyi urat látom. Pécsváradra jöttem haza és Pécs tábla előtt ott álltál a balra kanyaradóba és meg jöttem pont szembe. A jellegzetes testtartásod messziről kiszúrtam
11.én megyek százhalombattára............................visszafelé megkérdem a fullgázt mit adnak a lomért és mennyért vihető a gép.És majd eldöntöm.
Mé akar minden S-s sv-s gixxert?
Amúgy jókiállású.................csak hát gixxer.Legalább kawa lenne.
Én már csak tudom legalább 2-3-at raktam fel.