Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendes kis gyeró volt meg szerintem félrerakosgatta rá
Ja...................mondtam hogy találtál egy gazdag madarat.
Akkor az enyém elég jól elment igaz?
Amúgy se komoly se komolytalan.........................nem hiszem el,tényleg.......................de az az érdekes hogy Kb ugyanakkor feltett 750e-res és 800-ezres gép is ott an még......................de láttam egy 650-ért árult túrafelszereléssel kiállított 04-est 2 hónapja fenn van.

11.én megyek százhalombattára............................visszafelé megkérdem a fullgázt mit adnak a lomért és mennyért vihető a gép.És majd eldöntöm.
Meg a 300Ftos piaci műanyag lavor , meg a nagymuter nyugdíja
Zoli a motorra van valami komoly érdeklődő?
Hát ja................ez megy................meg a bárányfelhők.
Ez van cimbi
Az jóóó..................most tartok 8000-nél március óta.................és ez elszomorítóan kevés.
10000km 2év alatt
Beválik........................de csak ha annyit mész mint az SV-vel.
Jó lesz ez hátha ez is beválik mint az SV
Asszem ha lett volna egy fogadásom tuti megnyertem volna.
Mé akar minden S-s sv-s gixxert?
Amúgy jókiállású.................csak hát gixxer.Legalább kawa lenne.
A kormányt hihetetlenül eltaláltam ugyanis 1cm-re van a tanktól és a plexitől is a vége A kuplungcső hihetetlen módon a maga 70centijével 5 helyen van rögzítve a váz belső felén amihez hozzáférni nem kis türelem kell. Az első szívócsonkra rögzítő légszűrő ház csavarját meg meghúzni ennél a burkolt verziónál pedig gigamega szopás De ez a testtartás hihetetlenül jó, de várom már, hogy holnap menjek vele
Szép...................bár mintha láthatatlan lenne.
Festőszalag ráteker.Beállít.megnyomkod és fúr.5-ös fúróval.
Én már csak tudom legalább 2-3-at raktam fel.
Az új gépem
Nem gyengíted vele, fúrd meg nyugodtan.
Kiraly . Bar a kek SV-n jobban tetszene
SV 1000 S-N Gigaszopással a kuplungcsővel és a gázbowdennel, de kész! Már csak a a kapcsolók felrakása van hátra, de nemtudom még hogy legyen mert van ugye alattuk egy kis gomb aminek egy lyukat kellene fúrni a kormányba de nem egy high-tech kormányt vettem és nem akarom meggyengíteni, szóval szerintem leszedem a gombot...
Jaa és ma valami elkezdődött
Szotyi úr! Dudáltam ma Önnek Pécsen alig hittem a szememnek, hogy magát Szotyi urat látom. Pécsváradra jöttem haza és Pécs tábla előtt ott álltál a balra kanyaradóba és meg jöttem pont szembe. A jellegzetes testtartásod messziről kiszúrtam
Monyuk nem szotyi hanem szatyi de mindegy.Nincs róla.