Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karcmentes állapotban volt martin dob bukógomba meg hasidom 15600km .szerinted mennyit ért volna?
ja itt igen bocsi mert a hasznaltauton hírdettem ez meg már fent van 1 éve
Nézd meg az aprós hirdetéseidet itt.
Mondom hogy jó neked................kifogtál egy madarat.
akkor kevered mert 869re raktam fel az enyémet 840be vitték is , igazából 1mber hívott aki el is vitte
Most.
már tegnap leszedtem mikor láttad
Még fenn a hirdetés......................nekem a 07-esre 849-ért még érdeklődő sincs 1 hónap alatt.
15600
03 igazából de 04 forgba helyezés 840 honnan tudod
04-est 850-ért. Jó neked.
Dozer barát eladtam az Sv-t
Műszer hulláratört és simán jöttem nélküle.Tehát indul gond nélkül.
köszönöm a segitséget! utánaérdeklődök és elöbb megpróbálom beinditani anélkül ha sikerül! ha nem akkor visszatérünk rá! üdv!
Jól is teszed...................én vagyok a hülye.
Jó is az a tripla de az már nem az én kategóriám na meg én inkább kivárom mit tapasztalsz, nekem megbízható moci kell (szeretném tudni milyen is az :D) triplába meg még nem bízok.
Hát..................böszmének ott vagyok én...............a motorom legyen pici cik-cakk gép hátha ragad rám belőle valami.
Persze sok felesleges plasztik nélkül mert úgy szíp.
Lásd vanyek válasza erre, ugyan nem motoroztam ki kis sv-t, de próbáltam erősebb motorokat és csak észnél kell lenni. XX is bejövős mint állat csak elég böszmének tűnik nem beszélve a sok idomról amit cipel.
Repülj rá újra.Ne aprózd el.
Nem kell, túl öreg. 2007nél fiatalabbakra vadászom. De júliusig úgyis kerülnek majd fel újjak úh addig nem is erőltetem a dolgot.
Simán megy nélküle.Nekem a panelból csak az LCD kijelző kellett.Ha neked az ép át lehet rakni bele a műszerbe és összerakva simán működik.Piros a világítása.
Ha érdekel emailen megbeszéljük.Öcsém simán összerakja neked.
Beindítható.....csak legyen olaj meg víz....
helló!mennyi lenne az ára illetve?, képet tudnál dobni róla? ja és még egy kérdés , szerinted (szerintetek müszerfal nélkül beinditható a motor?! előre is köszi üdv!
Gondolom....................a gyártótól én is így vettem.Sosem volt motoron így nem használt...............műgyanta ekeidom.
csavarok meg a tarto konzol is kellene
nemtom.kocsog nokia gomb.lusta vok elmenni a gepig.