Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez volt kéznél.De a mangarton nem ez volt.
Az a jó, hogy Zoli videóit a zenéről is meg lehet ismerni! Ezt használja mindenhova!

Azért menet közben stopizni!
Nem is próbáltam.
Olyan bekapcsolom és működik.........vagy nem féle vagyok.Szívatom magam a konvertálásokkal eleget.
Nem tudtad átállítani?
Jah..............és milyen fasza az idő volt dec 9.-éhez képest.
Akkor egy jövőbe látó kamerával vetted fel akkor?......vazz a feliraton 2009-es a dátum...
2009-ben még nem is motoroztam sehogy.
Persze még az is lehet, hogy ott csipegette az olajat és az rakódott le......
Akkor talán most már jó lesz, mert cseréltem lapkákat is, mert kicsik voltak a hézagok a kipufogó szelepeknél.
Szelep is lehet...
De 2009-ben még nem motoroztunk együtt.....
Helló!

Lenne egy kérdésem. Mivel kivettem a blokkot, le kellett vennem a kipufogót is. És azt vettem észre hogy az első leömlőben elég sok korom van fel rakódva. A hátsó leömlő meg tiszta fehér volt.
Mintha az első sokat kapna, a hátsó meg keveset. A gyertya meg jó mindkettőnél.

Amúgy végeztem mindennel a héten, megvolt a vezérműlánccsere, feszítő csere, fém fékcső csere, teleszkóp olaj csere. Ma már csak a burkolatot kell feldobnom.
vagy masikon.meg kell mixelnem.ez egesz egyben volt
Téged az Arlói buli nem borzongat?
Kár, hogy ezen nem voltam ott, jó lehetett
Van az utakon foltozás bőven arra felé is.

Amúgy fasza videó

(bukkanó komoly volt )

Azé 9:14 nél a bukkanó vagy mi után megfagyott bennem az ütő.
Hagyjad már ezt az álszerénységet vazz!
Kezdek alakulni.....................már nem maradok le ...................nagyon.
Kísz van a bledből ósztriába vidi.....................egész faszán sikerül................folyt köv lavamünd meg az ósztriai rész.

Hát..............sosem voltál az a kifejezett idegroncs tipus.
Nyugodt vagyok!
Szeretnéd..............csak hogy megnyugtasd magad.Én viszont elleszek azzal a zsákutcával.
Az csak egy próbálkozás, fejlesztési zsákutca!