Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kevés a 675 ccm, mi? :-)

és Terminátornak FAT BOY volt, nem Sportster!
Simán! Ez a jó a HD felbontásban!
Asszem simán lehet az 1200-as hengerkészletét felszórni rá
1200-es a terv! De ha csak 883 akkor se esek kétségbe! Az életre nevelő szerpentinek királyát még azzal is megenném!
Karhínár,rojtos bőrkabát meg terminátorszemüveg legyen ám...................és az ezerkettes köllám mert megszólnak hogy a 883-as kevés.

Ám először nem tetszett de minnél többet nézem az 1200-as multistrada egyre jobban bejön.
Egy szetroidos,beszpídezett,kancsal vérnyúlra hasonlít de egyre jobban tetszik.
Benne van a pakliban!
Szerzel egy sportstert?
Ne törjön!

Én is agyalok, a lassításon, közúton balfaszrider vagyok, húzom neki, pályán meg lóf***t se fejlődök! Ideje chromra váltani!
De az lesz. Ha törik, ha szakad!
122 paci volt mérve. Racing sövö volt eddig is. Persze biztosan bennem van a hiba. Bár akik elmentek azok kanyarba és féktávon vissza is jöttek. Ez volt az első próbája a kicsikének. Most már tudjuk mihez kell még nyulni. A többi sv-hez képest azért megy ez sztem. Van benne ez+az. Bár a hungaroringhez szerintem nagyon is le van áttételezve. Azért kiváncsi lennék ha csak v2-ők lettek volna a pályán. Haver ezzel a motorral régen stabil 06-okat ment. Ehez képest még 6 mp-el el maradtam.
Elvileg a 600-as gixivel pariban van erő terén, a hasonló tudású riderek mint én gyári motorral a régi sv1000-em mellett nem mentek el.......nézesd meg padon hátha van egy kis erőhiány...
Most.......................de amikor készült még nem ilyen 600-as sportgépek voltak.
Ismerjük be! NEM SPORTMOTOR!
ezzel a problémával én is szembesültem egy sima mersz estén. akiket a kanyarokban nagy nehezem megelőztem külső íven, azok az egyenesben simán visszaelőztek és kezdhettem előröl. nondjuk 600-ast még úgy ahogy tudtam is tartani, de afölött esélytelen
Megy bele gixxer eleje a radiálissal+ valami hátsó gátló is. Meg egy értelmes kormánygátló, aztán kiderül mivé faragjuk. Bár ettől nem lesz erősebb. Majdnem 10 mp-el mentem szarabbat minta gixivel. Pedig ezzel gyorsabb vagyok kanyarban sztem sokkal. De nem adjuk fel!
Elég vicces balta kell hozzá.
Inkább akkormár egy RSV.
sajnálom ,hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet.Mivel nem sport gép sokat kell majd faragni,hogy azzá váljon.
Huhh....................máshogy kell megközelíteni.Asszem.................mint a haccázasokat.
Bár nem lehetetlen vele jól menni.Van aki megtette.
Hihetetlen volt... Bakker... Ugy mentek el mellettem a haccázasok a célegyenesbe, mintha álltam volna! A pálya felső részére mire megfogdostam őket, akkor kezdődött minden előlröl az egyenesbe. Elférne még benne + pár paci.
Mert nem élted át az életérzést.
Mi a szar.Futóm, blokk vagy úgy ám blokk?
A mai nap után ,kérdésedre a válasz.....
SZAR
Pedig ha kell házban ágy akkor igyekezni kell Gss-el beszélned mert már csak 1-2 hely van, ha az esetleg nem lenne akkor marad a sátor....az viszont akár ezer is...
Szia Sv-s kollégák!

Túrásítanám szeretett SV650S-em, nincs vkinek ötlete költséghatékony túra plexi, ill. doboztartó konzol+doboz megoldásra? Ill. keresek gyári plexit is, ha van vkinek, a jó múltkor csúnyán végigkarcolta egy C5 kipufogó rendszere amikor benéztem alá...

Széles utat, Csobi 06706091357
Dehogynem, valszeg ott is leszek, de ahhoz még messze van, hogy 100%-ra meg tudjam mondani...
Jah és nem stoppie volt............hanem huppanó-ugrató kombináció majdnem leszúrt dupla ritbergerrel.