Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyi! Én meg kurva kiváncsi alak vagyok azért néztem meg a Toyotát
Csak ne fájna a kíváncsiság...
És nyalhatom a B2-met 1 ilyen kis f**zság miatt
Ja és nem kellett volna tanulni......................megkérdezhettél volna.................én tartom a rekordot az 577-esen.
Én má azésecsinálnám hondásra ha sutyukimérnök vagyok.
Há ja igazán lehetne minden 1ségés
No mind1 Tanultan esmént valamit!
Sutyukihoz ez köll.
a hellyel nincs gáz jó helyre fúrtam
Csak nem mérte meg a pecket hanem a furatot néztem amit te fúrtál és az nekem nagy!
De megoldottaaaaam
Mire jó a bringaüzlet
Lámpatartó gumit sutty be alá és máris gumiágyban van és nem lötyög
Festőszalag a kormányra,alkoholos filc a pöcökre...........beállit,rányom,fúr.
Nekem rutinból megy.
én is gondoltam rá.
De már kifúrtam ugyan is a drága Hondáék a pöcköt alulra rakták...
Képzelheted mennyire voltam boldog
Jóez.Szerintem egy jó másfél centit simán lehet vágni belőle.
Nos Elkészült!
2 napja történt hogy megnéztünk 1 Yarist alulról...
Kormány kuka! Indexek is elhervadtak, a szépséges pleximről már nem is mondok semmit!
Íme a felújított gép!
Köszi Sanyi és Zoli a kormányt! Szokni kell még mert széles, és a gázbovden éppen hogy elég full jobbra tekerve a kormányt icipicit szorul a gázmarkolat...
De a lényeg hogy menetre kész!
Kérdés hogy a bőrcuccot hogy veszem fel a bibis lábamra
OFF
Szia!

Írtam mail-t a fazék alkatrésszel kapcsolatban.Megkaptad?Csak azért mert nem jött válasz mail..

Köszi!
ON
Hát kész vagyok.........................
Remélem zsé látja.
Az ötlet jó!
Bár gép átvételen nem hiszem , hogy átmenne.
1:05 től figyeld.

http://youtu.be/jpoKdPNM10M
Rakj rá Ben Húr féle kerékgyikos pengéket.
Olcsóbb.
Igazából Csumberlik féle ruzsosdoboz van benne, meg persze nyitott a rendszer de gyári. Ennyi.
Rendszeren agyalok, de akkor se százezres cuccon.
Kipu rendszer(már ha nincs már rajta egy jóképű pl. egyben yoshi), pc vagy motty, veztengely stb.......de annyit már szerintem nem ér meg.......vagy beletenni egy tlr blokkot ami alapból annyi....
Mire gondolsz?
Keréken 122? .....ha igen akkor azon már nincs mit "babrálni"... .......ha főtengőre mérve akkor még egy 10-est rá lehet dobni, de drágán....
Nem. Brekinek hivják motoros berkeken belül. Nem mellesleg közeli nagyon jó barátom! De ha Neked van esetleg ötleted mit kéne babrálni rajta, szivesen fogadom a jó tanácsot. A fejembe vettem ,hogy ezzel, tehát nem engedek a 21-ből. És jövőre tutira csak ugy emlegetik a kicsikét ,hogy RSV gyilkos.
Kiét vetted meg?.....csak nem Kocáét?
persze hogy nem, nem is elvárás, nekem így jó ahogy van.
csak a szituációra írtam, hogy ismerős
Sportster az nekem is bejon .
Tavaly majdnem lecsereltem az SV-t...de aztan szamolgattam es maradt ez inkabb...
Neeeeeem.Az meglesz.Csak gyűjtöm időrendben és fizikai állapot előrehaladtával mi lesz.