Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbára pulyka és csirke.
az már egyszer biztos
Mert az menni szeret nem üresben járogatni...
A Valvoline-al azt vettem észre,hogy néha nehezen van meg az üres.Amúgy motorhang ,váltó hang u.a mint a Motul-al.
attól függ milyen hús sül benne
Ne menj addig vele míg nem biztos, hogy jó az olajnyomás...
Én pl nem ezt ajánlom..... ....ennek ellenére tök mindegy mi van benne csak időben cseréljék...
Floriolhoz mit szólsz?
haktom=hajtom
egyébként olaj témában csak arra ügyelj,hogy castrolt ne.A legjobb a Motul 5100 vagy 7100 10w40.
kb mint az enyém....annyit eszik a tiéd és én is haktom meg motorfék meg minden.
Márkaszerviz... Hibakód olvasás...
Sziasztok... nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy ma nem tudom ,miért felvillan a kijelzőn az F1 meg villog az olajnyomás lámpa.. de olajszint a kis ablak szerint okés ,mert max és min között van... előre is köszi a segítséget
Jobb lenne fordítva.
Akkor nem veszek vissza a tempóból mert amíg eszi az olajat addig megy is :D majd ha elfogy akkor lassítok :)
am komolyan szerintetek melyik a legjobb olaj a kicsikének?
24ért pr2? hol?
Ha ezen múlna a fejem a tankon lenne vagy a villahídon.
Nem érted. Az olajfogyás akkor szűnik meg amint előredölsz a csutkakormányra...

Viccen kívül. Szerintem olaj, meg használatfüggő.
Enyém S-es.
de csak az N-nél
Elő szokott.
Sziasztok!

Lehet, hogy már volt itt téma róla, de pár száz oldalt nem akarok visszalapozni:)
Olyan kérdésem lenne, hogy az N-es 650 eseknél nálatok is előfordul e hogy csipeget az olajat? Nekem egy olajcsere alatt bekap kb 4-5 dl. 5000 km után cserélem az olajat! Jah és használom is a gépet nem csak tatásan! Válaszokat előre is köszi! jah és ki milyen olajat ajánlana?
Egyenlőre csak az ebayt.De figyelembevéve a távolságot................hmmmmmm nem voltak az árak túj jók mondjuk egy németországihoz képest.
De még nem lehetetlen semmi.
Bár már lenne a kezemben egy nagyobb összeg...........akkor usgyi............futó kész lesz a jövő héten kocsi van.............oszt annyi.
figyi, amikor az angliából hoz(at)áson agyaltál, milyen weboldalt nézegettél? mi az ottani mobile.de ? :-)
Meg az a 2 év.