Sziasztok... nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy ma nem tudom ,miért felvillan a kijelzőn az F1 meg villog az olajnyomás lámpa.. de olajszint a kis ablak szerint okés ,mert max és min között van... előre is köszi a segítséget
Akkor nem veszek vissza a tempóból mert amíg eszi az olajat addig megy is :D majd ha elfogy akkor lassítok :)
am komolyan szerintetek melyik a legjobb olaj a kicsikének?
Lehet, hogy már volt itt téma róla, de pár száz oldalt nem akarok visszalapozni:)
Olyan kérdésem lenne, hogy az N-es 650 eseknél nálatok is előfordul e hogy csipeget az olajat? Nekem egy olajcsere alatt bekap kb 4-5 dl. 5000 km után cserélem az olajat! Jah és használom is a gépet nem csak tatásan! Válaszokat előre is köszi! jah és ki milyen olajat ajánlana?
Egyenlőre csak az ebayt.De figyelembevéve a távolságot................hmmmmmm nem voltak az árak túj jók mondjuk egy németországihoz képest.
De még nem lehetetlen semmi.
Bár már lenne a kezemben egy nagyobb összeg...........akkor usgyi............futó kész lesz a jövő héten kocsi van.............oszt annyi.
am komolyan szerintetek melyik a legjobb olaj a kicsikének?
Viccen kívül. Szerintem olaj, meg használatfüggő.
Lehet, hogy már volt itt téma róla, de pár száz oldalt nem akarok visszalapozni:)
Olyan kérdésem lenne, hogy az N-es 650 eseknél nálatok is előfordul e hogy csipeget az olajat? Nekem egy olajcsere alatt bekap kb 4-5 dl. 5000 km után cserélem az olajat! Jah és használom is a gépet nem csak tatásan! Válaszokat előre is köszi! jah és ki milyen olajat ajánlana?
De még nem lehetetlen semmi.
Bár már lenne a kezemben egy nagyobb összeg...........akkor usgyi............futó kész lesz a jövő héten kocsi van.............oszt annyi.