Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja..................mennyei.................. bezony.
igértél képet a zujvasról
Az nekünk nem sok élményt ad.
A vinyón.
23.-ai esvéráácsing.
Sziasztok!

Most értem haza egy Mecsek körről,hát nem úgy tapad az aszfalt mint a sógoroknál......

Zoli,hol,merre a többi videó?
DE lehet körülnézek a gumisoknál hátha van vmi jóképű gumijuk és azt látom h milyen.
D270, bt-054R, mostani újabb változata d221 a választék
Akkor már inkább egy z6,BT021,023,M3,qalifier,rodsmart.vagy amit találsz.
előre jobb lenne a tapadósabb... de sehol se találtam... akkor lehet marad hátul d220
Fordítva jobb lenne.Találj egy PR2-t.
ooksi köszi! pilot road2höz pilot power hátra? road2-t akartam de sehol nem látok használt jót...
Az tuti rosszabb, de a 180-as jó lesz....
már volt téma a 180as gumi... mit mondtok ha kisebbet rak fel az ember mondjuk 150est?
Akkor úgylesz
Jaja.Kérdezz rá.Leszedni nem nagy kunszt.Beviszed,javítják és lepróbálják nyomásra is.
Talán kanizsán, ott van pár műhely.
Ott is van aki hűtővel foglalkozik?
Értem, somogyban lakom...elég messze van
Akkor tartalékold egy autódra majdan... .....ha lehet inkább vidd el hűtőshöz...
A cuccot még nem öntöttem bele
Már belerakta vétel után.
Ne tegyél bele semmit.....a motoroknál sokkal kisebb nyílások vannak mint az autóknál és még a végén eldugul valahol és megfőzöd.... .......megjavítják nem nagy pénzért, Bp.-n tudok pár helyet...
Szivárgó hűtővel vetted?
Hmmmm.40 körül már csinálnak hűtősök komplett hűtőt.Bontva szinte lehetetlen találni mert az törik a villa mellett a legtöbbször.És ha van akkor is 40-50 körül van.
Utángyártás nincs.Csak gyári.
Én mutatnám egy hűtősnek de mivel teli van azzal a zsuvával már nem biztos hogy kimosható.