Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah ha a monster így hat rá nem igen fog S-es 1000-es sv vel sehova menni.
Ahogy a kollégám mondja "taszajt rajta akkorát mint valkói asszonyon a bika."
Én is lebeszélném arról az SV 1000-ról. Viszont az enyémre rábeszélném Az meg, hogy MZ után ül rá nem jelent semmit. Ha tud motorozni akkor ezzel is tud. Képes az 1000-es is menni 100-al (igaz, mondjuk ott 6-ba majdnem lefullad)
Köll vezetni szóljál ám! Megyek szívesen.
Kár.Pedig lenne egy müncheni trip a mobile de-n.19e-el 07-es 4200 ojroért.Amit szerintem 3900-ra le lehetne alkudni vagy még jobban.
Kössetek faterra életbiztit..
Több gond van. Fogalma nincs a mostani típusokról . Sem a ruházatról, sem másról, ami a motorozáshoz kapcsolódik. Egyik haverja meg tukmálja a suzukit. Hozzáteszem, hogy a faszi autószerelő és egyszer cserélt olajat egy vx800-ban és azóta motorszerelő is . Van egy SV1000 az interatnál, amit el lehetne hozni csak a hitelátvállalással. Abba van belebuzulva. Közben meg a monstert sem merte harmadiknál feljebb rakni . Család ledumálja, de csakazértsem
Ő baja.Ezrest akar még mindíg?
Nincs bót. Fater gőzöl.
ok..
nem pimpelek többet
Nem ez volt a csutkában, ezt most csináltuk. Gyárilag mint ahogy tegnap mutattam a képet a csutkába van a menet vagyis egy anyag a csutkával.
Sportszelethez is?
Pedig a sportszűrőhöz illene...... ....
Így van Most találtuk ki haverommal ezt a módszert, gyorsan esztergáltunk meg fúrtunk kicsit és ez lett. Tökéletesen működik a dolog.

Másra gyűjtök.......................de majd eccer.
annyira nem érdekel ám ,csak eljátszottam a gondolattal
valami gumirozás csak nem ártana rá, ha más nem húzd bele egy használt kotonba
csőben szorítónak tűnik a vizesek(szobbal ) tudná megmondani pontosan.....ez volt a csutkában?
Na ki találja ki, mi lehet ez a házilag készült alkatrész SV 1000-hez? Egyik párba 10mm-es lyuk van a másikba 6-os menet és mindkettő ék alakú. Ki üti le először?
Amúgy végy egy ezres szívócsonkot vagy egyszerűen dobd ki belőle....az esőtől fél mindenki, hogy mi van ha nincs ott és jól beázik....na aki eddig kidobta az nem vett észre semmi ilyesmit...
vedd meg nekem jó!
Naaaaaa lécciléccciléccci
A 750-es hengerszettnek több értelme van mint az apró molyolásnak.
Inkább több kéne neki.....amúgy forrót legfeljebb álló helyzetben szívhat be mert menet közben oda csak a menetszél keveredik....
Arra gondoltam,mi lenne ha az sv nem a motor felől érkező forró levegőt szívná be hanem mondjuk valami kevésbé meleg helyen lévőt.
Esetleg jobb hatásfokon menne?
Cseréltél mostanában olajat és szűrőt?