Még nem voltunk ott csak Jesoloban kempingeztünk, de az messze van egy sima hétvégéhez míg Monfalcone csak 500 km és végig pálya így hamar oda lehet érni....a gugliban néztem, hogy vannak arra kempingek majd megnézzük...
Végülis ha péntek este indulok valamikor beesem hétfőn meg 10-re otthon vagyok ha korán indulok.
És a sátrat ki kéne próbálni mert még sosem vertem fel.
Mi a családal biztos megyünk egy hétvégére a közeli partra vagy az olasz Monfalcone-ba ami a szlovén határnál van, de nem hiszem, hogy motorral mennénk bár akár az is lehet, hogy én igen....
Hát MO-n nincsenek nagy távok, Neked kb 300km lenne otthonról, még meló után is 3 óra alatt leérsz és van aki szombaton jön mint Zoli.... .....keres felétek egy olyan kempinget ahol el lehetnénk, arrafelé nem tudok egyet sem....
ne tedd,még bajba kerülsz!
Velem eddig normálisak voltak rendőrök,csak intenek,hogy menjek tovább.Azzal nincs is baj,hogy igazoltatnak,csak ne bírságoljanak,olyat aki normálisan közlekedik.
Csak Dzsínó tezsvíremet tudom idézni:
A rosszakat e kee iténi,akik bűnösök,szenveggyenek
És a sátrat ki kéne próbálni mert még sosem vertem fel.
gyere Arlóra aztán iszunk rá valamit
(mielőtt a Laller javítaná ki)
De mértnem jöttök már egyszer a dunántúlra ahova én is könnyebben eljutok
De Te csak gurigázz rajta helyettem is
Velem eddig normálisak voltak rendőrök,csak intenek,hogy menjek tovább.Azzal nincs is baj,hogy igazoltatnak,csak ne bírságoljanak,olyat aki normálisan közlekedik.
Csak Dzsínó tezsvíremet tudom idézni:
A rosszakat e kee iténi,akik bűnösök,szenveggyenek
dzsínó koma
De rajtam nem fog a fa*szopo pintér meggazdagodni.
Tudnék mesélni igen érdekes történeteket róla........
Érintett vagy ez ügyben?
Rendesen át volt építve a motor.
Ittas román kamionos miatt nincs fokozott ellenőrzés?