Éééétem
Azt valami gumi fogja a gyári kormányba Belül is van meg kívül is közel a menethez (legalábbis a Hondnál nálam).
Azt óvatjával ki tudod szedni! Aztán adsz neki 1 kis zsírt és beleütögeted a mostaniba. Elvileg a kormányméret egyezik!
Qrvanehéz kiszedni de elvileg ki lehet
Félreolvastátok a monológom. A végsúly megvan a gyári dög nehéz csak az gyárilag úgy van felrakva hogy menet van a kormány végében. Na ebben nincs semmi. Érteni?
Semmire nem jó.Csak gizdákra való cuccaik vannak.Ürge mondta a spidit hogy az szélesebb kezűekre való méreteket gyárt.
Bár most minden pízt félreteszek nemesebb cél érdekében úgyhogy később.
Arra ügyelj hogy ne könnyű súly legyen!
Amúgy tényleg a louis-ban van univerzális ahogy Zoli mondja imbusz csavar anya és gumi közé!
Amúgy én holnap esztergáltatok Zamakból... sajnos többet nem tudok mert épp hogy megkaptam az utsó darabot 2 napja könyörgök érte!
szerintem 80gramm kéne oldalanként!
Hmmmm.Eléggé kínódok a kesztyűkkel is.
Van egy agyonhasznált de még nem lukas shoxosom az jó.............venni még nem tudtam menőbbet jót.Pedig 2x is nekifutottam.
Igen igen Megrendeltem tegnap a Suzukiba kemény 1300ft, holnap remélem megjön és kész vagyunk. Pontosabban a kormányvégsúlyokat kell felrakjam... amit még nem tudok hogy csináljam. Kellene egy 8-as menet a csőbe, és egy 8-as anyát azért nem akarok beheggeszteni
(Hétvégén levághattok
Vazze olyat még nem láttam!
Azt valami gumi fogja a gyári kormányba Belül is van meg kívül is közel a menethez (legalábbis a Hondnál nálam).
Azt óvatjával ki tudod szedni! Aztán adsz neki 1 kis zsírt és beleütögeted a mostaniba. Elvileg a kormányméret egyezik!
Qrvanehéz kiszedni de elvileg ki lehet
Bár most minden pízt félreteszek nemesebb cél érdekében úgyhogy később.
Ott elég széles a választék
Amúgy tényleg a louis-ban van univerzális ahogy Zoli mondja imbusz csavar anya és gumi közé!
Amúgy én holnap esztergáltatok Zamakból... sajnos többet nem tudok mert épp hogy megkaptam az utsó darabot 2 napja könyörgök érte!
szerintem 80gramm kéne oldalanként!
Van egy agyonhasznált de még nem lukas shoxosom az jó.............venni még nem tudtam menőbbet jót.Pedig 2x is nekifutottam.
Kezd kisebbségi komplexusom lenni!