Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre gondoltam én is... CO-val bepöttyözök egy anyát és kész. Nulla ft-ból megvan és azonnal. Vagy várok mire találok egy gyári ilyen szart
Hegeszd oda.
Most már nem megyek le a garázsba megnézni a kék SV-n milyen van, majd holnap... De nekem mindegy milyen a gyári. Nekem megoldás kell
A gyárinak így kéne kinéznie.
Akkor az legyél, de ez az. Autószerelő vagyok, szóval tudom mi a gyári, az utángyártott és a tákolt
Fűcsomó legyek ha ez gyári!

(Hétvégén levághattok )
Ilyet se láttam még.
Mielőtt még azt hinnétek tök hülye vagyok...
Ezt a huncutságot!
Vazze olyat még nem láttam!
Na akkor még egyszer! A régi alu kormánycsonkban benne van a menet, egy anyag az egész és bele van fúrva egy 6-os menet.
Nincs a kormányban menet....ahogy Sziszkó mondja csak gumidugóba van beletekerve csak az be szokott sülni...
ki lehet szedni a régiből nincs az belegesztve, belecsavarod a csavavart kicsit megütöd befele h megmozduljon oszt kihúzod
tudom milyen gumis szarra gondolsz, az előző N-es SV-mben is az volt, de olyat most honnan szerezzek?
atyx83-nak van, de azt MOST megveszem én
Helló az 1ik cimbimnek kellene Sv 1000hez első villa nincs valakinek egy eladó véletlenül?
Éééétem
Azt valami gumi fogja a gyári kormányba Belül is van meg kívül is közel a menethez (legalábbis a Hondnál nálam).
Azt óvatjával ki tudod szedni! Aztán adsz neki 1 kis zsírt és beleütögeted a mostaniba. Elvileg a kormányméret egyezik!
Qrvanehéz kiszedni de elvileg ki lehet
Félreolvastátok a monológom. A végsúly megvan a gyári dög nehéz csak az gyárilag úgy van felrakva hogy menet van a kormány végében. Na ebben nincs semmi. Érteni?
Semmire nem jó.Csak gizdákra való cuccaik vannak.Ürge mondta a spidit hogy az szélesebb kezűekre való méreteket gyárt.
Bár most minden pízt félreteszek nemesebb cél érdekében úgyhogy később.
Superzone?
Ott elég széles a választék
Arra ügyelj hogy ne könnyű súly legyen!
Amúgy tényleg a louis-ban van univerzális ahogy Zoli mondja imbusz csavar anya és gumi közé!
Amúgy én holnap esztergáltatok Zamakból... sajnos többet nem tudok mert épp hogy megkaptam az utsó darabot 2 napja könyörgök érte!
szerintem 80gramm kéne oldalanként!
Hmmmm.Eléggé kínódok a kesztyűkkel is.
Van egy agyonhasznált de még nem lukas shoxosom az jó.............venni még nem tudtam menőbbet jót.Pedig 2x is nekifutottam.
Lo..szt.Asszem párja 2-3e a súlynak.Bedugod és meghúzod.
Igen igen Megrendeltem tegnap a Suzukiba kemény 1300ft, holnap remélem megjön és kész vagyunk. Pontosabban a kormányvégsúlyokat kell felrakjam... amit még nem tudok hogy csináljam. Kellene egy 8-as menet a csőbe, és egy 8-as anyát azért nem akarok beheggeszteni
Na szép
Kezd kisebbségi komplexusom lenni!