Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy borultam így vettem befoltoztam azthittem jólesz mert nem engedett 500km ig aztán most megint szivárog de itt a link ezt vettem [L=http://www.medikemia.hu/index....] vagy esetleg lehet venni utángyártottan hűtőt?
Brian árul de hogy vágott slicket azt nem tom.D211-es meg D209-es volt nála 160-asban.De rakj fel 180-ast azt minden bokorban találsz.
Őőőőő én inkább elvinném hűtőshöz mielőtt beleöntenék valami szart.
De hogy a jó bánatba kell tömíteni.Most vetted.Csak nem borulás?
sziasztok, tudtok valakit aki vágott slick-et árul 650-re?
Kedves szakértők hűtőtömítő használatárol valamit kell tudni? Végülis rá van írva de gondoltam megkérdezem. Jah meg mennyit öntsek belőle mert a papíron az van hogy 250 ml 8 literhez elég. köszi
ha lenne a környéken bontó
Szerintem drágább.Lomizzál valamit bontóban.
Én eddig 3 számlát egy ételhordót és egy pár kesztyűt hagytam el.
Abból a kesztyű visszajött.
nem röhög. inkább azt mondd h suzuki bá minden csavart 500ért ad? mert akkor inkább nézek 1 hasonlót
Holnapra tudok neked Bp-en olcsóbban...
Kellet neked pályázni.
pffff most vettem észre h elhagytam az 1ik láncvédő csavart tegnap
Motoroázis, Nagy Lajos Király útja Zugló, Bosnyák tértől az Örs fele, jobb kézre fog esni. Viszont 12000 2 liter
Szerintem Szlovénia nem drága hely. Meg aránylag közel is van.
legalább 20 évig :)
Szerintem felesleges.Nem igen vettem észre különbséget.Attól függ hogy még meg akarod tartani a motort még 20 évig.
köszi.
Még 1 kérdés szerintetek érdemesebb a 7100-at venni vagy elég az 5100?
szeretek pörgősen mozogni.
Jah és hogy azt javasolták, hogy a 10 éves mocimba még mindig 10w40 est vegyek észterbázisut.
szerintetek?
Ezeket találtam de van szerintem ennél több is.
Üdv!
Nem tudja vél valaki pesten hol tudok venni motul olajat.
Azonnal kellene nincs időm megvárni a kiszállítást.
viszont szerintem jól hangzik. Azt mondod olcsóság van?
Hmmmmm......................pedig már beleéltem magam.

Na jó akkor marad a motorozás.
Ez Szlovénia, nem a Karib tenger :)
Úszni sem tok...................a vizet utálom....................parton, árnyas fák alatt,napozóágyon koktélt szürcsölni is lehet?
Nem muzáj evezni. Lehet menni szikláról vízbe ugrálni, vagy hydrospeedre, amikor adnak olyan cuccot, ami leginkább egy szörfdeszka alajére hasonlít és abba kapaszkodva lehet úszni az árral :)
Ezé még eveznem is kell.....................motorcsónak nincs?
A mi szállásunk egy két háloszoba + napalli/konyha apartman. 3 felnőt + 1 gyereknek egy éjszakára 70€

(Úgy látszik, minden 70€-ba kerül arrafelé :) )

De ennél vannak olcsóbbak is.