Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello,
tudom, hogy mar mondtad, de multkor nem birtam megjegyezni. igy leirva azert konnyebb. :)
koszi
Ma láttam a híradóba az RTL-en egy gyönyörű szép ezüst SV-t. Sajnos nem azért volt benn a híradóba mert nem hibázott a sofőrje Isten nyugosztalja...

A csigacsáp nem jön beeeeeeeee.
tetszettek a fazerek csak baromi drágák.10 éves gépért nem adnék majdnem egymillió-t
Már mondtam.............erfurt-ieelsberg.ott van a szállás.

majd tőle indulva 250 km-en belül ott a maltatal és a glocner egyben.
ez kb egnynapi majd haza.
Na hali! Voltunk karistolni a Rabócsiringre
Sziasztok,

Segitseget szeretnek kerni tapasztalt turazoktol. Augusztus kozepen, lesz egy "kotelezo jellegu" turank Nemetorszagba. Ketten megyunk, ket motorral. Az uticel Erfurt. A tervek szerint nem "kirohannank", hanem ugy szeretnenk menni, hogy ut kozben lehessen egy jot motorozni, megnezzunk arra erdemes helyeket. Nos ez az amiben segitsegre szorulok, az orszaghataron kivul nem voltam meg turazni. Ugy gondoltam 2 nap lesz az odaut, 3 a vissza. A visszaut az amire kicsit konkretabb terveim vannak, Duna forras, Alpine strasse, Grossglockner, szallast pedig egyedul a Murauit ismerem, ugyhogy gondoltam egyik ejszaka ott. Nagyon megkoszonnem, ha tudnatok segiteni, latnivalok esetleges szallasok megirasaval az utvonal tervezesben.

koszi
Ma néztem Orfűn egy FZ1-et és magamba elmondtam párszor, hogy ilyen lesz a következő motorom, és folytattam a mondatot, hogy addig csak 2db SV-t kell eladjak
dózer nyugi, a kék SV-vel eddig 30km-t mentem és egy ember nézte meg az udvarba úgy, hogy ki se próbálta. Na ekkora a vásárlási kedv Megmarad ez Neked még 3 év múlva is úgy látom
Derekam kezdte utána jött a karom 50 Km alatt.Inkább hanyagolom.
Rossz a tartásom.
Vagy csak lassan megyek.
nekem nem kényelmetlen az s-es,pedig a has szerkezetem a pókéhoz közel áll.
Mondjuk egy DL-hez képest lehet kényelmetlen
És vevő?

Végülis kényelmetlen az tény de megszokható.
Hah!Na le a motoromról

Ja neeem, nem vevők voltak haverok mentek vele
Legalább megnézték a gépet.
Nem nem történt semmi, csak ma felbőszítettem magam, hogy ketten is ultra kényelmetlennek minősítették a gépet ezért felrakom rá a túrakormány szettet és szomorúan láttam, h ilyenem nincs, mert az enyémen fém fékcső van, és félúton van elosztva egy bonthatatlan T elágazóval

Jó ötlet.
nyithatnál 1 turkálós boltot
Nekem mim nincs?
mi van hát mit ekkentesz vanyek?
Csak nem történt valami baj?
Na most pedig nem írtam vicceset
Nincs valakinek elfekvőbe egy fékcsőcsavarja, a hosszú a dupla fékcsőhöz?
Valamikor tuti.Bár a motorozást kicsit félreraktam.
Egyenlőre max melóba szaladok.
Jelenleg utánfutót hosszabbítok.
Jó poros meló.
De lassan összeáll.Meg gyűjtöm a pénzt,csak lassan jön össze.