Én már lefoglaltam mindkét éjre és így kifizetem ha üresen marad akkor is így nyilván elsősorban olyannak kéne kivenni aki mindkét éjre lejön...bár az ára igazából nevetséges, 4000/éj a komplett ház......akár egyedül sem túl drága....
Az sem fog ideérni, a héten... De ha holnap se jön meg kiszedem a kékből, úgyse megyek vele. Az a baj, hogy kifizettem már a csavart, mert előleg nélkül nem lehet rendelni és mondták, hogy adjak 500ft-ot, mondom persze. Kifizettem akkor az 1300-at. Hát hiba volt mert 800ft körül van neten ahogy látom és másnap ideérne
Jaa és, hogy milyen a motorosbolt? Van benn nekik egy 650-es S-es SV 1.699.000-ért AKCIÓBA
De én még onnan sem rendelném.Biztos vagyok benne hogy van pécsett másik független motorbolt és tuti hogy van nekik ilyen fityfene cuccuk.Vagy lenne náluk pár nap alatt.Suzuki nem biztos mert amíg tartoznak pénzel az anyacégnek alkatrész vagy bármi miatt nem kapnak árut semmit.És ezt nem mondják meg neked.
én hónapokig vártam hasonló piszlicsáré vacakra.
aztán átmentem egy mási suzu márkaszervizbe és érdekesmód 3 nap alatt megjött bármi amit rendeltem.
suzuki hollós budakalász - de ez Neked kicsit odébb van.
Hétfőn rendeltem a pécsi Suzuki márkakereskedésbe egy fékcsőcsavart és a mai napig nem jött meg. Felhívtam őket, hogy akkor most mikor jön meg végre? Felháborodottan mondja a kb 60 éves eladó néne, hogy egyszer csak megáll a futár a ház előtt és itt van. Hát gondoltam magamba Ti aztán kurvára képbe vagytok... akármilyen szakszervízben rendelek valamit du. 3-ig akkor az megérkezik másnap. A dühítő, hogy egy ilyen ezer ft-ot faszság miatt nem tudok motorozni
megnéztem a biketrader-t is, hát ott meg kifejezetten elszállt árak vannak. (kereséshez postcode kell - tiszta hülyék -, ha érdekel akkor ez egy londoni: SW1A 0PW)
800 at hallottam?
Mikor mehetek érte?
Egy garnitúrára adtak előleget.De szar sem érek vele.
Jaa és, hogy milyen a motorosbolt? Van benn nekik egy 650-es S-es SV 1.699.000-ért AKCIÓBA
aztán átmentem egy mási suzu márkaszervizbe és érdekesmód 3 nap alatt megjött bármi amit rendeltem.
suzuki hollós budakalász - de ez Neked kicsit odébb van.
ennyiért itt is van :-)))))