Nagyon nem vesznek motort hidd el. Havernak van 1200km-es Hornetje 2006-os 1mill-ért és érdeklődő nincs! (2007-esemre sincs) Ellehet adni Zoli motorját 700ért az enyémet meg 800ért. De ennyiért inkább marad
Jobb lesz ez idővel, szerintem.
Az SV azért nem ennyire rossz motor, hogy ne akarják megvenni.
Szólj ha mégis Anglia, és akkor megkérdezem az ismerősömet.
Nagyon távlati még úgyhogy szerintem még ne is szólj.
Egyenlőre annyi lesz hogy megsasolom valamikor a szekszárdi 880-ért árult gépet.Bár eléggé fázok tőle mert ennyiért nem kelt el akkor bibi van.
Viszont ha jó akkor körbenézek pénzügyileg és megoldom azal.Ha nem akkor szerintem megkérdem a triumph-ot mit szól a sövömhöz.
Bár ha nagyon olcsót mond akkor az is kútba esik.
Minden további opció (külföldi,itthoni magángép) csak azután jöhet szóba ha eladtam az enyémet.
Ami a jelen állás szerint gyakorlatilag lehetetlen.Egyszerűen senkinek sem kell.Már 1361 megtekintésnél áll a h.autón a gép de egy kósza telefon sem jött rá.De olyan szinten semmi hogy elkeserítő.
nem olajnyomás ikonról volt szó, hanem lámpáról. az meg nincs dedikálva az olajnyomáshoz, világít minden hibánál. de mindegy is, majd elviszi szerelőhöz és megcsinálják neki. én meg ezentúl kussban maradok és leszarom kinek milyen problémája van
tegnap említették nekem, h kint olcsó(bb). még nem tudtam ellenőrizni. viszont van jóismerősöm, aki kint dolgozik, és kisbusszal jár haza. motor befér, mert néha a bmw-jét hazahozza túrázgatni. hát elgondolkodtam! (ja és azt nemtudom a feleségem viccből mondta-e, hogy menjünk ki megnézni a man TT-t, de benne lennék :-) az is egy hozási alkalom lenne pl).
hát igen... ez az ,hogy kérdeztem már egy pár motoros hawerom,de ok se tudják itt... a szervizbe meg már muszáj bemennem ... mert tegnap meg rádőlt hawerom motorja és az első sárvédőm bánta.. festeni kell az a baj amugy 2 napja motort is mostam.. és arra is gondoltam,hogy valamelyik jeladó ugye nem-e kapott sok vízet és akkor az rakoncátlankodik..
Attól még nem kéne hibát jeleznie.....ott valami van, jó esetben csak a jeladó szarakszik, rossz esetben az olajszivattyú vagy rosszabb, nem kezdett kicsit kopogni?
Winter is coming.
http://youtu.be/8ixEWrTLiZg
Az SV azért nem ennyire rossz motor, hogy ne akarják megvenni.
Szólj ha mégis Anglia, és akkor megkérdezem az ismerősömet.
Egyenlőre annyi lesz hogy megsasolom valamikor a szekszárdi 880-ért árult gépet.Bár eléggé fázok tőle mert ennyiért nem kelt el akkor bibi van.
Viszont ha jó akkor körbenézek pénzügyileg és megoldom azal.Ha nem akkor szerintem megkérdem a triumph-ot mit szól a sövömhöz.
Bár ha nagyon olcsót mond akkor az is kútba esik.
Minden további opció (külföldi,itthoni magángép) csak azután jöhet szóba ha eladtam az enyémet.
Ami a jelen állás szerint gyakorlatilag lehetetlen.Egyszerűen senkinek sem kell.Már 1361 megtekintésnél áll a h.autón a gép de egy kósza telefon sem jött rá.De olyan szinten semmi hogy elkeserítő.