Tényleg jó hely Mariazell. Az útvonal is jó. (A 21-esen van valahol egy motoros fogadó, amikor én arra jártam kb. 100 gép állt előtte)
Viszont elnézhetnétek Mariazell-től északra a 20-as úton pár km-et. Közvetlenül a város után kezdődik remek 17-hajtűkanyaros szerpentin.
Sziasztok
Eladó Dainese T3 piros-fekete-szürke bőrruha apró horzsolással az alkaron. 30.000 forint! Hozzá tartozó Dainese csizma 42-es 10.000 forint. Eladó egy AGV K3 kék bukósisak (m-es méret) 20.000 forint (újszerű állapot). tel: 06303919798, email: richard.horv@gmail.com
Hidd el jó a hely.....................van ott minden mint gombóc artúrnál
Kis kanyar,nagy kanyar,íves kanyar,derékszögű kanyar,trükkös kanyar,eccerű kanyaar,lukas kanyar,rumos kanyar,teli kanyar macskaköves kanyar és még sorolhatnám.
Hülye népek lakják mert kanyarokat építenek még oda is ahova mi alagutat.
Jövő hét szombaton átugornánk osztrákiába soproni indulással. Többen jártak már Mariazell környékén úgy olvastam. Az csak 150km-re van, menjünk el arra?
Viszont elnézhetnétek Mariazell-től északra a 20-as úton pár km-et. Közvetlenül a város után kezdődik remek 17-hajtűkanyaros szerpentin.
Eladó Dainese T3 piros-fekete-szürke bőrruha apró horzsolással az alkaron. 30.000 forint! Hozzá tartozó Dainese csizma 42-es 10.000 forint. Eladó egy AGV K3 kék bukósisak (m-es méret) 20.000 forint (újszerű állapot). tel: 06303919798, email: richard.horv@gmail.com
más.
van egy 2011-es Lajosos katalógusom, papír alapú, 1000+ oldal. Érdekel valakit? Én csak felbosszantottam magam rajta ;-)
Nagyon szép!
Mondjuk nekem ilyen gondom nem lenne, mert vinné a bank.
Kis kanyar,nagy kanyar,íves kanyar,derékszögű kanyar,trükkös kanyar,eccerű kanyaar,lukas kanyar,rumos kanyar,teli kanyar macskaköves kanyar és még sorolhatnám.
Hülye népek lakják mert kanyarokat építenek még oda is ahova mi alagutat.
De majdcsak túlleszek rajta.
Addig sehova.
Barátomék most fognak menni az az Alpokba.
Engem is hívtak, de nem jött össze.