Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőőőőőőő egy szteroidon nevelt beszpídezett,kancsal vérnyúl.
meg az a gyönyörű kinézete, amihez képest a DL is matyóhímzés :-)
A multi ahogy nézem egyre jobban tetszik..............nameg a power amit lead...............az az elektronyos futómű stb.
Hát igen... eredetileg én is ducatit akartam, Monster 695 öst. de lebeszéltek róla, mert kezdő motornak inkább japánt, aztán ha belejövök akkor jöhet a duki. Már gyűjtök rá
nekem meg a nagy monster.
bár a 848 a leg szexibb mind közül, főleg fehérben (evo előtti).
de utcára állítólag kényelmetlen :)
Ducati Diavel
Nem kellene,hogy mondja,látni szeretném.
Ducból inkább az 1200-as új multi.
Goldi annyira nem mozgat sarazni nem akarok.
Elég a 3 méter.
Gondolod?
Igazából az én rendszerem egész jól használható lenne.Nagy képernyős telo garmin progi és kékfogas füles....................ha nem kergült volna meg a füles és nem dobna el 10 másodpercenként.
Kellene szerezni egy fülest és nem lenne rossz megoldás..............csak eddig egyszerűbb volt arra menni amerre a nagy csapat motoros megy így hanyagoltam.
+Ducati hypermotard,Goldi,Husaberg,CB1300.......egy 20m-es garázst lazán megtöltenék...
Aug-ig nem tervezek semmi komolyabbat,vasárnap du. esetleg mehetnénk egy rövidebbet.....
Azt legalább látod
Eddig jutottam én is,marad a papírtérkép............
Az ideális világban 3 motorom lenne.Egy trip,egy daytona és egy ezres tiger.
A baj hogy az olcsó az nem látszik és nem túl jó a jó és ami látszik az meg drága.
Egy Zümo lenne az igazi.Vagy egy olyan ami fülessel legalább hallható.
Bluputtyal.
Szotyi! Ha szerpentint kell neki adni akkor indulás, tankolok és mehetünk. Csak senki nem jön... Következő h.végén átugrunk osztákiába szombaton, az csak jó lesz. Neked mi az első terved túrában? Aug 10?
Az aszfaltos inkább kedvemre való!

GPS vételen elmélkedem,ötlet?
Olcsón,jót,nagy fényerővel...
Szegeden leszek a szabadtérin,kis kultúra rám fér ............amúgy tetszik az ötlet+a környék is!
ja értem :)
Mondjuk a Tiger iszonyat jól fordul ám+kényelmes is................bandittalálkozón ment előttem 2 személlyel,ügyes jószág..........
Te nem érsz rá arlózni?....
Ja.Asszem a papírboltban láttam asszem 40-50 Ft ért darabját.
Szerpentint neki!
Az a legkevesebb.