Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A véleményetek szeretném kérni! Vettem egy SV 1000rest és már az első métereknél feltűnt, hogy egy kicsit sokat fogyaszt. Tegnap mentem normális tempóban 5-6 ezernél váltva kb 80 kilómétert és a teli tankból jó ha maradt 3 liter Literben ki sem merem fejezni mert iszonyat sok.

Ami a motoron feltűnt! Nagyon ritkán az eddig összesen megtett kb 150km alatt kb 3 szor egy pillanatra kihagyott a motor, ami viszont állandóan jelentkezik, hogy durrog! Gyári a légszűrő és a kipufogó is nincs tuningolva semmi! Menni egyébként jól megy sok különbséget nem érzek a régi SV 1000remhez képest....

Ötletek?

Hali!
Bekopizom ide is, itt nagyobb az élet mint a jogászosban:)

Egyik cimborámmal a műszakin a következő történt. Azt mondták neki, hogy a motorkód alapján a blokk nem 25kw-os, irány az okmány, új forgalmi. Namármost azt tudom, hogy a teljesítmény csökkentése papíron szinte lehetetlen, a növelés ezek szerint ilyen egyszerű? És mi van akkor, ha le van fojtva a motor, a száma akkor is ugyan az.
Változott valamit a rendszer pár év alatt?
Köszi!
nekem egy 20asért újat csináltak a régiből, kivágják a közepét és csak felfogatásokat hagyják meg és gyártanak egy új hűtőt. ha nagyon sérült. ha csak csepeg könnyen megoldják.
link Szerintetek? Megéri? Vagy szarakodjak javítással?
Általában ilyenkor venni szoktak egyet...............................fehérben.
doboz: folyamatban
sisak: megtöri kicsit a hómezőt amúgy az a 99es x-lite bejön a moonlanding-es fényezéssel...

matricaszett...filóztam rajta sokat...egy fastride-ost feldobnék rá szívesen...de amúgy nekem ilyen tiszta fehérben jön be a legjobban
ja, én is szeretnék eccer egy rendes bűrgatyát amit betűrhetnék a hófehér Suomy gunicsizmámba. mer az egyetlen motoros farmergatyám állandóan eltakargya.

btw azok a gunipókok a sárgás színnel ej-ej :)
Szerintem meg túl fehér, nagyon kellene rá legalább egy matricaszett
Ja..................a csizmát nem kívül hordjuk mint a superman a gatyáját?
Bár én ha akarnám sem tudnám.

A gatyámat.
Nem de itt van.Ők már elindultak.
Mé kék a kapaszkodó és direkt csámpít befelé?Ezek jutottak eszembe hirtelen a többin kívül.
1. doboz miért fekete.
2. sisak miért fekete.

más kérdésem nincs :-)

a nemrég belinkelt birodalmi rohamosztagos fotó "vótmá"?

:-)
túrához készülődve
Állítani kellett azon is de tök jó holtjátéka van, nem az a baj, mert nem nyúlok semmihez és szépen lassan megy vissza.
Gázbowdennel is játszottál?
Hmmm, hiba van a géppel Hidegen mikor elindítom 4-5ezer a fordulat és 20mp kell neki míg szépen fokozatosan lemegy 1500-2000-re, üzemmelegen semmi baj nincs. Kormánycseréhez a légszűrőházat vettem csak le, és szerintem mindent visszaraktam
Hát végülis nem nyomta.Sisakfüggő.Van hely benne.A giviben elvolt.A marushinnak meg eszméletlen nagy a hely fülnél.Valszeg ezért is zajos.Semmit sem hallottam belőle annyira messze volt a fülemtől.
Lehet össze kéne kombinálni az enyémmel mert nekem nem a mikrofon hanem az elektronyika deglett meg.Bekapcsolom felcsatlakozik a teleonra majd 2 mp- mulva le is dob róla.Bármilyen telefonnal.
Nekem 4 van itthon ebből.....a talprésze szokott megdögleni amúgy mind jó csak a mikrofon szarik be és már nem lehet kapni külön a talprészt mert a cég már nem forgalmazza...
Én épp kifogtam egy akciót a Shox-ban, akkor 18.000 volt ha jól emlékszem, amúgy olyan 28-30 körül. Volt nekem vezetékes is, az inkább ilyen utassal beszélgetős cucc volt, vagy mp3-at lehetett hallgatni vele, de az elég xar volt.
de ezek elég drágák nem? én nem akarok telefonálni nincs ilyen csak lapos fülessel nekem vezetékes is jó lenne
Gondolom sisakba szerelhető van neki. Nekem Scala Rider van, annak is lapos hangszórója van. Ilyesmi: link
hogy nem nyomja a bluetoothos cucc a füled bukóban?
Olyan van mindenben..................még a japánoknál is.
és szét esős....
az olyan mint a zsiráf
szép-szép de otthonra nem kéne
Lavamund parkolóban láttunk multkor egyet.
Böszme macsó vas.
...legalábbis az én szememben