Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezaz. Hogy ezért annyi, amennyi.
A vevő meg jön, lát két horzsolást az idomon, meg egy kisebb horpadást a kipufogón, és egyből százezreket akar alkudni, mert hogy ugyanennyiért van sérülémentes a neten.
Amikor Én vettem az 1000-est, a srác mondta telefonon, hogy a motor össze volt csukva. Azért elmentem megnézni és látszott hogy igényesen lett összerakva, gyári csavarokkal, gyári alkatrészekkel.
De értelem szerűen a "sérülésmentes" árat nem lehet realizálni egy ilyen motoron, bármennyire is szépen lett összerakva.
Főleg, hogy a piacon rengeteg a "nem dohányzó tulajtól" eladó "sérülésmentes" motor.
Én is végignéztem vagy 15 gépet, és már kifejezetten idegesített, hogy mennyire hülyére veszik a vevőt mindenhol. Szerintem azért vettem ezt meg, mert ez bevallottan törött volt, legalább tudtam, hogy mire számítsak, és nem is csalódtam benne.

Én azt mondom Zoli, hogy egy kicsit is odafigyelő vevő látni fogja a kis hibákat és, ha sérülésmentesnek hirdeted, akkor már pattan is odébb. Ellenben, ha a hibákat feltüntetve hirdeted, akkor olyanok mennek megnézni, akiknek nem lesz meglepetés a kis karcolás és akkor te is jobb pozícióban vagy mint eladó, mert te mondtad ezeket a hibákat és azért annyi-amennyi a motor.

Bár ha valaki ennyi zagyva dumát végigolvas hogy leinformálódjon az meg is érdemli.
erre mondják ugye, h "leinformálható"

Igazából én csak feldőltem.
és az, hogy csak 20000km körüli legyen lehetőleg alatta....és elhiszik vazze még meglett amúgy értelmes emberek is......és jön a csodálkozás mikor olyan hibák jönnek elő amik általában 100000km-nél szoktak...
Sajnos ez van. Ha kicsi sélrülés is látszik, vagyis egyértelmű, hogy bármilyen szinten is borult a motor, az már "darabraira hullott szar"ként van aposztrofálva, és senkit nem érdekel az esetleg igényesen elvégzett javítás.
A legjobb a hazugság. Akkor jobban érzi magát a vevő.
á, az túl drága. de a többi, amit írtál, azt igen, cseréld vissza, cseréld ki.
a hűtőre meg mondd az igazat, "nemisénvótam", nem tudom mi volt vele, így vettem, nálam X éve van a gép, és sosem éreztem semmi rendelleneset a működésében, ami emiatt lenne.

de hogy a fórumból a sztorikat hogy fogod kitörölni... :-)
Most vegyek egy hűtőt is?
Mert valamennyire látszik.Szerelő kiszúrja az tuti.És az nem is én voltam.
röviden: igen :-)

én ha eladom, kell vennem egy fékpedált. úgy vettem, hogy hegesztve van... és kell vennem két sarokvédőt vagy mit, mert azt meg a csizmámnak valamije kikezdte és karcos lett.

mindenki karcmentes motort akar venni!
Ha eladni akarsz, az igényeknek meg kell felelned.

nemdohányzó tulaj, stb :-)

Dozer: a faszi addig mondogatja h meghalt rákban a felesége, amíg a végén meg is fog. (Ha már megtörtént akkor sorry, RIP)
Sárgát lehet választani?
és csak teszt volt, hogy figyeltek-e?...
na, ezért írtam, hogy kisegítsetek..
Aham, szóval akkor az ezüst színűt...
"ugyan az volt mint a kék SV-m hirdetése"
Ez szép, melyiket vetted tőle?
eladtad a józsit?
Egészségükre.Alkuval lemegyek 8 kilóra alatta nem.Mivel a józsit elpasszoltam így még pénzemnél vagyok így is.
Ha nem kell akkor ősszel beszámítatom.
igazából az a baj,hogy nagy a kínálat.És a kundsaftok tudják ezt.Ezért válogatnak
melyik az a motor?
Már 2 hónapja gombával van hirdetve..................és nem az én stílusom a suskus..............akkor 14e-el hirdetném.
nem tudom mit akarnak az emberek.Vedd le a gombákat csavar a helyére.Fékkart is cseréld le aztán kész!
Többivel meg ne foglalkozz.
Sérülés mentes....ez kell a parasztnak,meg,hogy ugye nem pályáztál vele...
Jaaaaa.......................nézelődni én is nézelődöm.
Most nem ez a lényeg... ez csak nézelődés. Idén nem lesz motorcserém, örülök ha egyik elmegy