Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na hallod.2,5 hónap és 8 kilóért sem ment el a 2007-es 650-es.És ahogy mondod egy telefon se hogy na adok érte 4 hízót és egy szamaraskordét.
Vicc ami ma megy eladás fronton.De az se nagy bón ha leviszem az árát mert mellettem 730-ért sem ment még el egy teljes idomos s-es.Ami a csóró gixxerpótlékra vágyók álma lenne.
Mondjuk annyiert meg nem adom el inkabb...Az a bajom, hogy rajta van a turakormany meg a Tommot ulesek es nem 2 forint volt egyik sem. Viszont tudom, hogy az extraknak nem sok erteke...Bar lehet pont ez az a tobblet, amiert valaki ezt akarja majd
A robogot mar meghirdettem (rajottem, hogy nem az en vilagom), kivancsi leszek arra is.
800E ft az a szám amiért el lehetne adni kb. Mondom a 2007.10. havi 8700km-es SV-mre 5 hónapja lassan nem érkezett hívás! Szóval érdeklődés sincs, pedig 1 milláért van fenn
En is agyalok az eladason...de nem sok jora szamitok
Foleg, hogy a te ugyanolyan SV-d is eleg olcson van fennt .
Hali, jaja, nem is csörrent. :) Még csak egy oké, viszem 800-ért sem. :D
Amúgy nagyon eladós kedvemben vagyok, így az ár is eléggé irány. ;)
Huhh...............benéztem.

És ja...................KB ilyeneken vizionálok.4900-5500 euro körül.
Meg mi másfél? vagy a monitorodon bizonyos számok nem jelennek meg?
használtauton 1db fekete 2006-os van ilyen plexivel mint az övé
Hol látod hogy másfél?
Amúgy meg lehet nem nagyon akarja eladni csak picit.Láttam már ilyet.
Szép az SV, de 1.15milláért szerintem neked sem fog megcsörrenni a telefonod, mint ahogy nekem sem a fiatalabb 1millásra
Sziasztok,

Eladósorba került az ezredesem, K6-os, S-es kivitel.
Ha valakit érdekelne, akkor szívesen adok bővebb tájékoztatást. :)

Üdv mindenkinek!
Én a Louistól rendeltem végül, mert itthon nem volt készleten. Hát nem volt olcsó... Viszont megérte Most vissza tudom nézni a vadvizi borulást (víz alatt - víz fölött - víz alatt....)
akkor uk ebay, én most licitáltam párszor de a végén úgy elszaladt az ár, hogy jobban megérte itthon megvenni kéztől
Azt nem szeretnék.
a vám 0Ft, áfát kell rá fizetni.
Szerintem mostanában.
Hzoli a zakopane túráját mikorra is tervezi?
Néztem a 960-ast.De még mindíg drága.200 dollár+posta.És ki tudja a vám mennyi.
A Gopronál a halszemoptika is csal egy kicsit. Most a hegyi szakszokon úgy néz ki mintha a tükrök is leérnének a kanyarban. Pedig nem :)
Mondjuk én is aszondom hogy a kamera a gyors nem én.
Bár én tényleg lassan kamerázok.
Én is most vettem goprot :)
Nagyon jól bevált a raftingon és motoron is. Előbb utóbb rakok fel én is ezt-azt.
a plexi mosás jogos, viszont egyáltalán nem mentem gyorsan csak úgy látszik HD-s motorsport változat.
Szépen megy a gépjármű
Ekkora beruházáshoz vagy szedd le a plexit vagy ajánlott legalább lemosni.
És törvénytelen a nagy sebesség.
HD-s gopro vagy a 960-as?
én ma nagyon komoly üzemanyag turizmust csináltam, de visszafelé kipróbáltam az új kamerámat és megörökítettem az utat:

http://youtu.be/IRd-__lHPsQ