Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arlóra vagy svájcba?
A fékes rész félreérthető volt , de abszolút nem arra gondoltam,hogy Te átépítetted a tiedet
Én is mennék de még itthon be kell adnom
Hogy sértődnék.
Amúgy igencsak mennék mert jó a csapat de ismert okok miatt fogtechnikussá léptem elő.
énráááám!
Kire?
Nem vagyok sértődékeny.
Amúgy meg tudja fene holleszek akkor.
most akkor megsértődtél vagy nem?
Egy szeptemberi horvát talán összejönne... ...
Elvileg megyek.............de nem mondok semmit előre.
Mennék én szívesen de fene tudja hogy állok idővel meg pénzel.
Úgyhogy majd jövőre.
Talán egy őszi horvátos összegyön de nem biztos.
Viszont a Stelvio-Davos szakaszt ne merészeljétek kihagyni és videót kérek róla.
most közvéleménykutatok...
Az előtte való?....még nincs semmi fixálva azért kérdem, hogy kinek mikor lenne jó mert nem lenne baj ha minél többen lennénk... ....az ár igazából elég vicces....a kaja pl 1000/fő volt mindenestől és a szállás sem egy egetverő...
húúú de megvenném.De mivel ahoz először is el kellene adnom a mostanit.Erre reális esélyt nem látok.Másodszor is még kellene hozzá pénzmag pluszba.Rajta vagyok az ügyön, már csak kenyeret meg vizet fogyasztok.
Az ezüsttel megyek az a túrásított. A kék az ott fog megrohadni a garázs mélyén Már a hirdetést is levettem
a kéket nem viheted ám.MEGTILTOM
nem is tudom...Konkrét dátum?
ne érts félre irányodba semmiféle bántó szándékom sem volt.
Ha megbántottalak akkor ne haragudj tényleg abszolút nem Neked szegeztem a h.sz-aimat.
Remélem azon a h.végén Svájc környékén leszünk a pécsi különítménnyel (meg aki csatlakozik) De a hátsó hely már foglalt egy Goldwingnek
3 hét múlva érdekelne Arló?......és persze ez Mindenkinek szól. Augusztus második hétvégéjén agyalok.....
nem azt mondom,hogy ez az etalon,de miért is legyen.Ezért a pénzért ehhez a teljesítményhez NEKEM elég.
Csak sokan véleményeznek erről a motor-ról aztán még egy métert se mentek vele.
Mondtam,tegnap is.Próbáltam én más motorokat is.Sv-t vettem....
Ejj, milyen feszült itt mindenki! Isztok Ti rendesen? Amúgy a pizza házhoz jön! De jó is lenne, meg egy hideg sör... Fékezni? Ki a fene akar? Így is lassú vagyok! Hétvégén felb..szom a Nitro-t!
minnt mondta a tanult kollégám a buherátor énem jön be nálam.Normálban tényleg semmi gond.Meg kéne evvel tanulnom fékezni.
De sajnos vagyok olyan marha hogy jól rámarjak parasztból (leszokóban vagyok róla) ijedtemben amit ez a rendszer nagyon nem tolerál és kicsapja az elejét könnyen.
Egy jobb attól jobb hogy adagolhatóbb mint ez.
Nem attól hogy könnyebben blokkolja a kereket.
itt is az a szitu hogy add oda a használt motorodat ingyen azt még vidd is házhoz.

A korrekt az,hogy a kedves vevő menjen azt nézze meg a motor ott ahol van.Ez nem mozgó ABC meg family frost hogy házhoz menjen.
normál felhasználó vagyok.Eddig nekem se fékkel se fitó művel bajom nem volt.
egy milláért lehet venni k3 gsxr-1000-t azt azon tuti jó minden.
Mindenben igazad van druszám.
De árnyaltabb a helyzet.
Ezért a pénzért nagyon jó de a géeseren a 750-esen ami jóval több mint kétmilla azért csak ne ez fityegjen legalább a 600-as négydugósát rárakhatták volna.
Meg a dl-en ami jobbára telepakolva kétszeméllyel igencsak nem kellemes ezzel a fékkel lezúzni keményen egy nagyobb szerpentinről.
ha nem ér annyit akkor mennyél aztán vegyél gésixert és kész.
Nagyon le vannak húzva ezek a motoron mert a hülye nethuszárok lehúzzák,hogy gyenge meg szar a futó mű meg szar a fék.
Szerintem meg jó a futó mű jó a fék.200km/h ról is simán vész fékeztem vele és nem volt gond.Pályáznak vele ha nem is verseny szinten.
Mondom el kell menni aztán venni yamaha r1-et mer az a fú de etalon.Csak zabálják az olajat meg állnak be a blokkok sorra (felénk legalábbis)
Tököm ki van hogy ennyire lehúzzák ezt a kis gépet pedig nem ezt érdemelné.