Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vinni akarom a lányokat(talán az egész társulatot) valamelyik partra és szintén vagy hétfő vagy pénteki hosszabbítással....
20.-a.Köcsög billentyűzet.
Talán még augusztus 2.-a jöhet szóba.Hétfőre átnyúlva.Ígértem a huginak ha talál apartmant horvátban lerángatom futón a motort míg ő pancsol 2-3 emberrel.
Jolvan, megirom neki
kapja be...
Akkor az már nem ad-hoc....... .....nekem az előre tervezett dolgok nem nagyon mennek mert nem tudom előre, hogy kapok-e melót hétvégére vagy nem és ha kapok azt mindenképp meg kell csinálni így csak a 3 napos dolgokkal számolhatok, de olyan már nem lesz idén...
Visszairtak a villahidra....sajnos csak Anglian belul postaz...
Akár még érdekelt is volna.De az augusztus minden téren zűrös nekem.Talán szeptember.
Érdekel valakit egy ad-hoc zalopane szombat délután?......azon agyalok ha délelőtt végeznék a dolgommal kiugranék és szlotákban megalszok vasárnap meg át zakopane-ba és onnan haza sajttal/papuccsal megrakva.... .....persze ha nagyon gatya lenne az idő nem mennék.......
Csá.

Ha olcsón akarod veszel egy átmenő csavaros 22-es kormánybefogó párt(használt bontva,új,tökmindegy),kormányt ez is egyéni ízlés kérdése,lényeg hogy elférjen az idomtól.Kell még fékcső ez lehet olcsó gumi az 8-10e ből megvan a fém egy 20-as vagy apróban bontva.
Na innentől válazthatsz hogy megfúrod a gyárit vagy veszel ebayon,itthon villahídat ABM és LSL tipusok vannak nagysárgrendileg talán 40-50e.Gyári nem jó mert a műszertartó nyúlványa nem fér el az idomban.
Átrendezed a kábeleket és a bowdent az el szokik férni de én utálom ha kifeszítve lóg átlósan a cucc így megtoldottam mind.
KB ennyi.
LSL kitt a legkönnyebb.Mindent adnak hozzá de 100-120e körül van az ára.
Hello,
Szerintem a legjobb azon az uton elindulni, ahogy itt paran csinaltuk az 1000-esen. Csak nem tudom letezik-e LSL-en kivul villahid az atalakitashoz. A magasitott csutkakormany szerintem penzkidobas annyiert...
Sziasztok! Üdvözlet mindenkinek!

Egy ideje(2011. március) végre büszke tulajdonosa vagyok egy 2005-ös 650S-nek.

Szeretném kikérném a véleményeiteket, míg benne vagytok az N-re átalakítás témába. Melyik a lehető legegyszerűbb és/vagy a legolcsóbb módja, hogy kényelmesebb legyen a kormány?
Amikre gondolok:
superbike kit,
emeltebb kormány csutka a gyárinál(lsl tour match verzio 75körül),
Nes villahíd(lehetséges?),
Plusz minden más variáció

Legtöbb embernek itt a fórumon(amit láttam) 1000S van átalakítva, tudtok okosat mondani 650re is? Melyik verziónál kell új
fékcső, bowdenek, stb?
Köszönöm az ötleteket és tapasztalatokat előre is!

Szikrázó napsütést mindenkinek

Tomi
vagy fz8-at!
Figyeld megy vesz majd FZ6-ot!
hirtelen azt hittem daytonat akarsz venni.Utána láttam,hogy ez csak egy könyv
Hol?
ja ,hogy könyvet
Elnéztem.
sok a műanyag haver!
Meg a bárányfelhők.
Most eztet veszem meg holnap.Ez már beteges.
Ez van......
Ma is azt tettem.........................Kemény 12 Km.....................full esőben PVC búvárruhában.......................pfejjjjj.
Ne agyajjá MOTOROZZZZÁÁÁÁÁÁ!
KB 18 font körül van szerintem a szállítás.Eddig így jött meg minden nekem.
Rakerdeztem a szallitasra, ha van pozitiv valasz esszeru szallitasi koltseggel, akkor ralicitalok. Kb meddig mehetek el szallitassal egyutt? Ugy saccolom, ha nem megy feljebb a licit, akkor kb 60-65 font lesz.