Talán még augusztus 2.-a jöhet szóba.Hétfőre átnyúlva.Ígértem a huginak ha talál apartmant horvátban lerángatom futón a motort míg ő pancsol 2-3 emberrel.
Akkor az már nem ad-hoc....... .....nekem az előre tervezett dolgok nem nagyon mennek mert nem tudom előre, hogy kapok-e melót hétvégére vagy nem és ha kapok azt mindenképp meg kell csinálni így csak a 3 napos dolgokkal számolhatok, de olyan már nem lesz idén...
Érdekel valakit egy ad-hoc zalopane szombat délután?......azon agyalok ha délelőtt végeznék a dolgommal kiugranék és szlotákban megalszok vasárnap meg át zakopane-ba és onnan haza sajttal/papuccsal megrakva.... .....persze ha nagyon gatya lenne az idő nem mennék.......
Ha olcsón akarod veszel egy átmenő csavaros 22-es kormánybefogó párt(használt bontva,új,tökmindegy),kormányt ez is egyéni ízlés kérdése,lényeg hogy elférjen az idomtól.Kell még fékcső ez lehet olcsó gumi az 8-10e ből megvan a fém egy 20-as vagy apróban bontva.
Na innentől válazthatsz hogy megfúrod a gyárit vagy veszel ebayon,itthon villahídat ABM és LSL tipusok vannak nagysárgrendileg talán 40-50e.Gyári nem jó mert a műszertartó nyúlványa nem fér el az idomban.
Átrendezed a kábeleket és a bowdent az el szokik férni de én utálom ha kifeszítve lóg átlósan a cucc így megtoldottam mind.
KB ennyi.
LSL kitt a legkönnyebb.Mindent adnak hozzá de 100-120e körül van az ára.
Hello,
Szerintem a legjobb azon az uton elindulni, ahogy itt paran csinaltuk az 1000-esen. Csak nem tudom letezik-e LSL-en kivul villahid az atalakitashoz. A magasitott csutkakormany szerintem penzkidobas annyiert...
Egy ideje(2011. március) végre büszke tulajdonosa vagyok egy 2005-ös 650S-nek.
Szeretném kikérném a véleményeiteket, míg benne vagytok az N-re átalakítás témába. Melyik a lehető legegyszerűbb és/vagy a legolcsóbb módja, hogy kényelmesebb legyen a kormány?
Amikre gondolok:
superbike kit,
emeltebb kormány csutka a gyárinál(lsl tour match verzio 75körül),
Nes villahíd(lehetséges?),
Plusz minden más variáció
Legtöbb embernek itt a fórumon(amit láttam) 1000S van átalakítva, tudtok okosat mondani 650re is? Melyik verziónál kell új
fékcső, bowdenek, stb?
Köszönöm az ötleteket és tapasztalatokat előre is!
Rakerdeztem a szallitasra, ha van pozitiv valasz esszeru szallitasi koltseggel, akkor ralicitalok. Kb meddig mehetek el szallitassal egyutt? Ugy saccolom, ha nem megy feljebb a licit, akkor kb 60-65 font lesz.
Ha olcsón akarod veszel egy átmenő csavaros 22-es kormánybefogó párt(használt bontva,új,tökmindegy),kormányt ez is egyéni ízlés kérdése,lényeg hogy elférjen az idomtól.Kell még fékcső ez lehet olcsó gumi az 8-10e ből megvan a fém egy 20-as vagy apróban bontva.
Na innentől válazthatsz hogy megfúrod a gyárit vagy veszel ebayon,itthon villahídat ABM és LSL tipusok vannak nagysárgrendileg talán 40-50e.Gyári nem jó mert a műszertartó nyúlványa nem fér el az idomban.
Átrendezed a kábeleket és a bowdent az el szokik férni de én utálom ha kifeszítve lóg átlósan a cucc így megtoldottam mind.
KB ennyi.
LSL kitt a legkönnyebb.Mindent adnak hozzá de 100-120e körül van az ára.
Szerintem a legjobb azon az uton elindulni, ahogy itt paran csinaltuk az 1000-esen. Csak nem tudom letezik-e LSL-en kivul villahid az atalakitashoz. A magasitott csutkakormany szerintem penzkidobas annyiert...
Egy ideje(2011. március) végre büszke tulajdonosa vagyok egy 2005-ös 650S-nek.
Szeretném kikérném a véleményeiteket, míg benne vagytok az N-re átalakítás témába. Melyik a lehető legegyszerűbb és/vagy a legolcsóbb módja, hogy kényelmesebb legyen a kormány?
Amikre gondolok:
superbike kit,
emeltebb kormány csutka a gyárinál(lsl tour match verzio 75körül),
Nes villahíd(lehetséges?),
Plusz minden más variáció
Legtöbb embernek itt a fórumon(amit láttam) 1000S van átalakítva, tudtok okosat mondani 650re is? Melyik verziónál kell új
fékcső, bowdenek, stb?
Köszönöm az ötleteket és tapasztalatokat előre is!
Szikrázó napsütést mindenkinek
Tomi
Elnéztem.
Most eztet veszem meg holnap.Ez már beteges.