Igen, a híre az! De ahogy látom, legfőképp nem azt a stílusirányzatot kedvelik amit én, nagyon sok a csopper szerűség és a gyorsasági egykeréken. Ezeket nem kedvelem annyira
Nem, csak nem volt miért szabit kivegyek. Azért, hogy itthon üljek azért nem veszem ki. Motorozni mennék de kevés a nép a környéken aki aktív lenne. Maszek melókat meg meló után mindig megtudom csinálni. Aztán meg ha nem veszem ki úgyis kifizetik, szóval 2x annyit keresek vele
Ha péntek du. akkor tényleg kell szállás mert5 kb 7 óra mire kocsival odaérünk, de most ahogy néztem mindannyiunk lehetőségét inkább a hétfői hazajövetel lenne a valószínű.... .....ami nem zárja ki, hogy már péntek du. odamenjünk...
Nem tudom van-e értelme szállást keresni.....simán találunk akárhol......amúgy nem nagyon mennék lejjebb, elég Senj vagy Starigrad környéke is, rövid ahhoz 3 nap, hogy annyit utazzunk...
Asszem, akkor neki esek böngészni a netet.
Fékcső cseréje esedékes lenne már jövőre, így akkor letudnám együtt.
néztem direkt az lsl kittet 90ezerbe lenne, de ahogy én értelmeztem, abban csak a villahíd, a kormánybefogó, alátétek meg egy két anya van. megkérdem azért tőlük mit értenek "kit" alatt, hátha mondanak egy visszautasíthatatlan ajánlatot
Hugi eléggé lelombozódott mikor mondtam neki hogy nem tom biztosra hogy megyek e.Egyenlőre ráeresztem ujra a szálláskeresésre. A lenti részen már talált 30-35euróért 4 fős apartmant.
http://youtu.be/rla9KU0m808
Fékcső cseréje esedékes lenne már jövőre, így akkor letudnám együtt.
néztem direkt az lsl kittet 90ezerbe lenne, de ahogy én értelmeztem, abban csak a villahíd, a kormánybefogó, alátétek meg egy két anya van. megkérdem azért tőlük mit értenek "kit" alatt, hátha mondanak egy visszautasíthatatlan ajánlatot
Köszi még egyszer az ötleteket!
Felső villahídat keresel?
Nekem van egy gyári.