Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont ha meg se próbálom a beszámítósdit bánni fogom.Max aszondom ennyiért nem.
De legalább tudom merre mennyi a dolog.Egy délelőttöt megér.
Most elszaladok a kőrös torkot megnézni. 130 kila. Délre itt vagyok.
Azok nem igazi vevők voltak, vagy azt hitték engedsz 100 rongyot. Hát hogyne...
Szarért húgyért én sem adnék oda semmit, pláne ami tuti cucc. Mindig jön egy vevő, csak kérdés mikor. Előbb utóbb akar venni motort valaki és csak 1 vevő kell.
Én megtettem.Még eljönni is basztak.Úgyhogy ez van.Vagy beszámítják vagy marad.
Az már csak rajtad áll, hogy azt mondod, hogy csikó, mondtam, hogy max ennyit tudok engedni. Kárnak jöttél el...
A gond ott van hogy mikor telefonban le van alkudva akkor ha egyáltalán megnézi akkor megint akar alkudni.És hát nagyon lenn vannak már így is az árak.
Én szoktam telefonban alkudni. Nekem megér a szekere x összeget, esetleg nincs is rá több, akkor mi a fenéért utazzak több 100 km-tert, hogy megnézzem? Úgyse veszem meg.
Meg nem, de mar volt olyan is aki megnezte
Ma megint hivott a telefonban alkudozo ember...
Robit el is vitték?
Robogora rajottem, hogy nem nekem valo...unalmas. SV meg turahoz nem valt be igazan (foleg utas szemszogbol) es tobbet szeretnek turazni menni az asszonnyal. DR marad, az kell csapatni . Amugy egy Tiger 800 a cel most...
Feltöltjük a készleet sv-ből.A végén még nem triumph hanem suzuki kereskedés lesz.
Miért akarod eladni? Látom te még nálam is nagyobb ütő vagy. Robogó pipa, enduró pipa, speed naked pipa. MI nem jött be?
tök mindegy a motorozás minden racionalitást nélkülöz. Apámnak elég a 70.

Pár hete mentem vele, ő pannóniával, 70 körül, én meg utána. Felgyorsított 80-ra majd megállt. Kérdezem pisálunk? Mire ő, pisálunk is, de besült a henger. Megkérdi hanyadikban jöttél másodikban? Röhögtem mint az állat. Olyan pillanat amire örökre emlékezni fogok.
Taposd ki az utat az SV beszamitashoz
Augusztus vegen megyek tesztvezetni, akkor majd en is megkerdem mit mondanak az SV-re
Léteznek.Speciel a vátórudazatban az van. Egy sima egy fordított.
Az? Apám mindig regélt a fordított menetről...
Annyi lecsó nem lesz soha motorra.

Ezeknek a triumphoknak a csavarjai ugye nem balmenetesek?
Én előre mondtam.
A legtöbben úgyis BMW GS1200-on kötnek ki.
Vár még én járom meg előbb.
Én pont így értettem. Hiába a 650ccm, 140-150 nem megy tartósan. Csak egy henger van. (de mindennek eljön egyszer az ideje. Még annak is, hogy elfogy a hütött sör a hűtőböl és lefekszek)
Na ezt mondom.Még jó hogy csak 3 trafit láttam ósztriában faluknál legutóbb.

Elöl lassabb.Hátul vidámabb.
Par hete voltam a Triumph szalonban...az egyik ott dolgozo srac akkor mondta a tartossag kerdesre, hogy van naluk most egy 10 eves, 200ezret futott (talan Daytona, nem emlekszem) gep a szervizben... Szoval ellenpelda is van. Amugy is egy angolon torom a fejem
Egyébként a fordulat szerint 9erpm-nál már pirosban van. Nem szeret forogni.