Visszajöttem a kőrös torokról. 150 km volt, fürödni nem lehetett a magas vízállás miatt. Szalag volt végig a parton. Sok másnapos fiatalt láttam és volt olyan is aki újra ivott mint a gép, vagy csak folytatta a pénteket?
Most kínáltam egy faszinak a gépedet csak nagyon a hornetbe van belebuzulva csak az a kettő amit eddig nézett nagyon gatyák voltak.....talán sikerül rávennem...
Ez tényleg érdekes ,nekem a 6 kilós sportgépek kb 160-nál tudtak elmenni a hring célegyenes közepétől ,bár folytásom már nincs. Persze autópályán nagyobb távolságnál szembetűnőbb az a plusz 30-40 km/h.
Ha minden jol megy es a tesztvezetes is pozitiv elmeny lesz akkor egy Triumph Tiger 800.
Ha meg nem megy el az SV es nagyon alacsony aron szamitjak be, akkor egyelore marad...
Áh nem gond jövőhétre kiderül minden.Hétvégén Go 577.Időkép szerint jó lesz az idő is.
Előtte olajcsere majd horvátia jövő hónapban.Meg kituggya mi még.Remélem hosszú ősz lesz és naposabb.Mert most van az igazi ősz.
Nekem soha nem jött be a beszámítás semmiben. Mert igaz, hogy jó a cucc, de azt fogják mondani, hogy nekünk is el kell még adni ezt a motort. Tehát piaci ár -10-20 %. De hátha. Magánszemélyes beszámítások meg ritkán működnek, csak inkább odaadom az én szaromat a te szarodért... Normális csere csak ritkán van.
Nem így kéne lennie.
Ha meg nem megy el az SV es nagyon alacsony aron szamitjak be, akkor egyelore marad...
Valami nem kerek.
Most jon a nehezebb feladat majd, az SV...
Előtte olajcsere majd horvátia jövő hónapban.Meg kituggya mi még.Remélem hosszú ősz lesz és naposabb.Mert most van az igazi ősz.
Én megint melóban.