Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van egy ilyen érzésem!

Kíváncsi lettem volna, ha ott, amikor ezt kimondták röviden csak ennyit reagáltál volna: "Akkor legyen a Tiger"
ez azért volt, mert úgy mentél oda hogy triplát szeretnél.
menj vissza egy hónap múlva, hogy élsz-halsz 1 tiger-ért, akkor a triplába számítják majd be többért
Szeptember végéig várnom kell akkor jár le egy összeg és ha addig nem megy el akkor viszem nekik.Bár nem voltak lelkesek.
Lesz.De keveset adnak érte.7 alatt kicsivel.Minden másba 720-ért mehetett volna csak a triplába nem.Úgyhogy neked jó a helyzeted.
Hello,
Egy ideig nem voltam gepkozelben...nincs kedvem visszabongeszni, lehet, hogy irtad mar. Roviden mi volt a Triumph-nal? Lesz beszamitas?
A tegnapi 577-ről egy felvétel a Kawás kollégával:

http://youtu.be/5S5u-QckC1g
Sziasztok!

Van pár 180/55 R17-es gumi eladó! Ha valakit érdekelne a (06)205734938-a számon érdeklődhet!

Metzeler Z8 Interact: 12.000 Ft.
Michelin Pilot Road: 15.000 Ft.
Dunlop Sportmax: 17.000 Ft.

Szerelés a helyszínen (Gödöllő) megoldható.
Jobb is...
párom fotózott javarészt
Mivel ennyire leült a dolog.Olaj lecserélve.Kakucs elnapolva.
Rami.
Ki volt a fotós?
Összesen 500 killcsi.Jóez a hely.Vissza Esztergom fagyi,gyros majd hazakocogtam lepence felé.
Lementettem.
Kár hogy nem dötöttem kormányig.
Most néztem...
Neked.
Le lettem kapva.Meg még a többiek.Jó volt.Hegylakókban.
Jó volt a nap?
200-nál sem esik le...
3.-ban 195 a vége
Mentél annyit?

lekopogom, nekem sem volt semmi gondom vele, pedig 150km/h körül kergettem meg komplett dobozrendszerestűl, amibe az előírt 10kg került, a topcasebe kicsit több

persze a minőségnek ára van...ha a fogad húzzák is, ne sajnáld rá, mert megéri!
Madi008, egész pofásan néz ki a mocid a dobozzal plusz az oldaltáskákkal. Nekem is ilyen kéne majd rá. Amúgy az a két oldaltáska a gumipókon kívül hogy van rögzítve a mocira? Utas elférne tőlük kényelmesen? Nem akar leesni mondjuk egy haladósabb (150 km/h) tempónál?
0-ról versenyezve egy R33-as Skyline ellen nyerő voltam! 100 ról rajtolva már a kocsi nyert!

Amúgy átlagos autokat "kis" sv-vel lenyomsz!

Végsebességre (/60-as gumival) nekem 235 volt a vége és csupasz a gép!