Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Műtét ide műtét oda Én se látok pl a szépjuhászné (Mária remete-Budakeszi) szakaszt jóformán emlékezetből tolom :) Mert ha oda besüt a nap az szar sok fa villódzás stb... Este meg elvakítanak, keskenyebb 1 picit az átlagnál az útszakasz és ebből kifolyólag cantizni kell, főleg ha szemből jön egy elmeháborodott teherautós :) Múltkor kiabáltam is a rendőrnek hogy a faszé nem bünteti meg mert súlykorlátos az út! azt ott baszta a rezet 30-al!
A szürkületet meg se említem nekem az a halálom, meg a sárga fény a falukba! na attól lófaszt se látok!

Szóval jó a szemed
Nem lehet a műtét sikerült.
most már befogom, jóéjt!
ja még annyit, hogy ha finoman rákérdezel, hogy állnak a szlovákokkal, akkor hamar közös álláspontot lehet kialakítani :-), és máris nagy az egyetértés :-)
dobj már rám egy mélt léci, hátha összeütjük ezt a menetet...
mélem publik.
most nézem, ez az átok site automatice kiszámolja az életkort, nem lehet fiatalnak maradni :-) mingyá átírom a szül.évet! :-) Vagy be kell írni nikknévbe mint ZOLI :-)
vidd vissza garanciába a szemedet
Volt ilyen szilváson, a bükk fennsíkon ahol a kilátó is van. Egyszer jött a nap a szemembe máskor meg szinte sötét. Szart se láttam. Az asszony meg reszketett hátul mint a nyárfalevél...
Erdőben...............az a teljesen benőtt fás fajtában ahol átszűrődik foltosan a anpfény...............na ott a szemműtétem miatt szart sem látok.Egszerűen tökhomály mind az út minőség mind a vonalvezetés.
Nem igen szeretem és lelassulok mint egy ovodás.
"polák venger dvá brátánki / i do szabri i do szlanki" (fonetikusan).
"lengyel maygar két jóbarát / együtt harcol s issza borát".
Ladás barátainkhoz jártunk ki, meg ők is ide, egyik srác kiírta így magyarul a hátsó szélvédőre, úgy jött Tisza-tóig a találkozóra, elég nagy sikere volt végig az úton :)
Kockázat nélkül nincs nyereség. Hát akkor ki kell pengetni azt a 100 eurót amibe egy ilyen belekerülhet
Én azért is szeretek erdőben menni, mert a saját határomon menve sem hágom át a sebességszabályt. De inkább a határomon belül, szóval ennyi. Városban meg tartozunk annyival a helyieknek. Most Erdőbényén voltunk családdal, és elég sok motoros rótta a köröket Tállya, Tokaj, S.aljaújhely, stb irányokba, és nem örültem mikor a fülembe tépték a gázt üres csővel. Lakotton belül.
És ha viszik a motort?
Ez a lengyel magyar két jó barát dolog nem is hülyeség, mert ezt ők is tudják. Már csak meg kell tudni, hogy van ez a lengyelül..

Am meg nekem a kandeláber+abuslánc+rendszám a hátizsákba kombináció a legszimpatikusabb
Amúgy ja.Elég öregurasan tolja.A lényeg ne ö menjen elöl mert elengeded és csak krakkóban találkozok.
Tud szolídan menni.Csak ellentétben velem ő figyel is a jardokra.Én csak utána parázom.
akkor egyetértünk. látnivalók miatt én nem szeretek megállni. egyik motorozz.hu-s csapattal voltam 1x, többet álltunk mint mentünk, azt hittem kihullik a hajam. Krakkóban vásárlási feladatom van, ennyi. Meg mire Zako-ba érünk, egy hosszasabb ebéd jót fog tenni a térdünknek meg a seggünknek. Meghát nálunk nem jön a baba, hanem 2 és fél éve megjött, tehát szeretnék egyszer addig aludni, amíg magamtól fel nem ébredek. :-)
hát nem tudom, hogy hajtják be.
az egyik ugye az, hogy EU, aztán utánadküldik.
a másik az, hogy rögtön motorlefoglalás, főbelövés, stb.
a harmadik az, hogy leszarják, mert külföldi a rendszám, meg egyébként is "lengyel magyar két jóbarát"
:-)
mondjuk annyi, hogy én tömény motorozást terveztem, hogy tavaszig már ne is akarjak ráülni
ahogy mondod, teljesen ugyanolyan! :-))))
Azért ezek elég fontos infók.

Pedig itthon milyen jó is az a szabály, hogy ha marad másfél méter akkor ott parkolni is lehet.. Simán alkalmazom sétálóutcára is

A parkolási büntetést vajon hogy hatják be? 1szer vettem parkolójegyet motorra, de akkor őrizték is
Azért mondom, hogy a kétkörmös anyát kell föllazítani és az segíteni fog rajta! És addig emelni, amíg jó nem lesz. Gondolom össze van nyomva mint az ördög és azért kemény!

Ja hogy WP van a másikban! Az mi? olyan mint az Őlinsz? (mármint olyan, mert beszélünk róla, de megvenni sosem fogjuk?)
kérdezd meg Zolit, mennyire volt a tempóm halálos hazafelé. szerintem már elgondolkozott hogy leszáll és tolja inkább a motort
a járdára szabad parkolni, előremenni sorok közt nem szabad de szokás és nem szólnak érte, hangos kipufogót törvény tiltja de nem szólnak érte. Eddig stimmt. Viszont ahol fizetős a parkolás, ott motorra is fizetős. És van 3-féle parkolási zóna a belvárosban, annak a szabályai is vonatkoznak a motorra. A legszigorúbbnál a parkolási idő is limitált. És pl nem gurulhatsz be a főtérre hogy a kedvenc éttermed mellé támaszd.
Sok a lengyel dupla W-s utcanév viszonylag.
A WP az prémium.
Hát egy hangyányival lett puhább ha kitekertem a 2 csavart (most is így van), de az ezüsthöz képest még mindig ég és föld. Ha a kékre ráülök egy mm-t sem megy lejjebb a segge. Mondjuk az ezüstbe valami WP futómű van (faszomtudja mi az) azt mondják az jó.