Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami ilyesmi dolog érdekelne, a lagzit kihagynám, szállás nincs foglalva, az ad-hoc keresés alapján. Te hány napra jönnél amúgy, mert én péntektől hétfőig el vagyok engedve.
fogok irni magánban!
Engem érdekelhet a dolog, most hogy a Svájci útrol ami most van így lemaradtam... Hol aludnánk? Mennyiért? Körülbelüli terved van, vagy lagziba megy az egész banada? Kik mennének?
nem idegeltél ki egyáltalán, csak mások a prioritások. egy jót szeretnék gurulni arrafelé, megnézni pár szép helyet.
több napot maradnék, egyelőre úgy van, hogy szombat reggel indulás és vasárnap vagy hétfőn haza.
A lagzi helyszine Paczoltowice (Zoli, nyertél, itt egy duplawé).
Lallert azzal idegeltem ki, h viszonylag kötött a programom :). Szombaton Zakopane érintésével (itt vásárlás, ebéd) Krakkó, jó hosszú útvonalon (gyakorlatilag egésznapos). Este Krakkótól 30-40km-re egy lagziba be kell néznem, ez tegnap este derült ki. Alvás passz. Lagziban nem tudok szállást, csak Krakkóban, de akkor meg nem ihatok... :-) Szombaton plázanyitás után vásárolnom kell Krakkóban, csak utána indulnék haza. (Donovaly vagy Martin+577). Azt is lehet, h a lagziba egyedül gurulok át. Még nem tudom. Az biztos, hogy ha egy lengyel cimbit megközelítesz, abból komoly ivás lesz. Mindig. :-)
Laller elvakult.
Hát egy ilyen 1x ottalvós érdekel engem is. Kék megvan csak levettem, mert idegesített, h 800-ért se hívnak!
Laller többnaposra is kapható, én szigorúan Szo-Vas.
Nem láttam a kéket fenn............elpasszoltad?
Amúgy ha jól vettem ki kettő napos.
Többnapos?
Rákérdeztem.Letiltottak.Vasárnap jöhetek be melózni.
hétvégén Lengyelország last minute valaki?
én mentem együtt supermotokkal pályán, na az kurvakemény ahogy elcsuszkáálnak melletted kanyarban, lapon csúszó hátsó kerékkel...
én fel se fogtam mi történt, csak az hogy, jön az a kanyar ahol gurulva feküdtek az előbb
Lehet.Bár az félelmetes volt ahogy lapon kerültek mint a pocsolyát.
életösztön Zoli az ami sok embernek nincs
Na jó de az profi.............énmeg amatőr vagyok.
Vagy csak kisebb a félelemküszöböm.
Na ja!
Ott csak a blokkon forduló BMW volt szemet szúró
Na ezért is örültem meg a horvát 8-asnak.
Se fa se erdő csak szikla és széles út.
Be is diliztem és sutba dobtam a félelmet.
Be is takargattad?
mióta befektettem az ezüst nyilat az árokba azóta én is így vagyok vele
Ezt szokni kell.Ne remegjen.

Bár fenéket papolok.-Én nem vinnék senkit.
Nem akarom kinyírni.