Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná hogy kell. Meg a terepképesség.
Köszi Cimbi.
Reméltem, hogy nem okozok csalódást az SV-seknek.
Helló.
Ha valakit érdekel eladó a motorom

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
kellett az az aljára!
Fasza lett!
Csáó !

Igen, teljesen feldobozolható a SV... legtöbbet Zséékettő tudna neked mondani rólla... hátulra nekem is van...

Páran azt mondják h a givi nem jó, mert megfárasztja a segédvázat, és eltöri... nekem eddig még semmi bajom nem volt vele... hogy lekopogjam...

Hátsó doboz ( Top-case )-nek nekem ez az összeállítás:

- Givi 529FZ karok, M5-ös platnival, ha jól tudom a Shox-ban ennek az ára 23-25.000Ft...

- Hátsó doboznak meg egy Givi V46-os dobozom van, 10kg-ig terhelhető ( elméletileg, és bele van írva h 120km/h az ajánlott sebesség mellé ), namos nekem nem volt vele bajom amikor 15 kiló volt benne és 150-160nal mentem...

Oldaldoboztartónak, én ugy tudom hogy Givi-ből csak a PLX521-es van, de tán ha jól tudom arra csak a Givi V35-ös dobozt lehet felszerelni, de nem biztos...

Oldalra én nyeregtáskát vettem:

- Givi T449-es, 28-35 literig bővíthető, merevítős, jól néz ki ( szvsz.. ) jól tart, vízálló, hőálló, ráadásként én pluszba még 2 db gumipókkal még feszesebbre vettem, és meg sem mozdul...

én ennyit tudtam segíteni, ha gondolod, nézd meg az adatlapomon a galériát.. ott vannak fennt képek.
Halihó fiatalok !
Na. Ma így néz ki a gép.
Nem kritizálni, telefonos a kép, majd csinálok fény.géppel is.
Csáóka !

Hát igen, van azért benne nafta :)

Utólag is köszönöm a plexit! Annak köszönhetően, már jobb is lett a szélvédelem, és befekvéssel 284-et mutatott az órám... Bár nemtudom mennyi lehetett valójában, mert alapjáraton nem tudom mennyit csal az óra, rádásul, nekem még többet, mert hátul 2 foggal nagyobb a lánckerekem...
akinek meg több kell az kaparja meg magát
ez már döfi!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
Nagyon meggyőzőek ezek a számadatok.
Még azt lenne a kérdésem hogy tehető-e rá oldalra doboztartó konzol?
650S-nél autópályán 150-160 simán utazósebesség, a szélvédelem olyan, hogy olvashatsz a Bibliát a plexi mögött közben
Az SV1000 4-be 241-nél szabályoz (óra szerint) és akkor még 5 meg 6 Én egyszer mentem 267-el ez a max eddig
ja én már gyorsultam le vele 525D-s BMW-t.Mögötte mentem,kormolt mint a picsa de én simán megelőztem.(ezt sem értem a mai napig sem)Pedig nyomták neki mert köpte a kormot rendesen
A 650-es vége 220km/h.Átlagos pilótával gyári áttétellel.(átlagos pilóta 85kg)
Alattam egyszer ment 225-öt máig nem értem hogyan :D
200km/h -ig simán elmegy bármikor egyébként.(youtubon ha meg nézed ott se nagyon mennek 220 fölé)De nem szeretem ennyivel kínozni mert nem neki való.
Az átlagos autókat lehet vele előzgetni de a kicsit komolyabb BMW Audi Merci gépek már 160 után ott hagynak.Az efféle harcokra gsxr1000 ,r1 cbr1000rr stb vagy A hayabusa való
Szóval, ha jól értem amit írtál akkor a fejidom megléte vagy hiánya nem befolyásolja a végsebességét?
Csak kíváncsiságból kérdezem, volt már olyan hogy egy autós leállt veled versenyezni? Gondolom egy átlagos hétköznapi autónak semmi esélye ellene, igaz?
160 mehet sokaig 190 mar picit hajolos de volt mar aki beleepulve a tankba kijott 230al.idomos nem hiszem higy sokkal tulszarnyalja.
A vásárlást csak jövő szezon (március-április, feltéve ha akkorra lesz elég pénzem) elején tervezem, addig csak tájékozódok, hogy melyik lenne az a motor ami a legjobban megfelel az igényeimnek.
SVLaller, jó a hozzászólásod
Meggondolandó szempont.:)
De nem csak túrázásra lenne használva feldobozolt állapotban, hanem néha néha megnézném hogy mennyi az annyi, mondjuk ezt egyedül, és itt meg már kellene a fejidom. Amúgy az N verzióval meddig elviselhető a menetszél?
Na olyat en is.Leinformalhato frissen szervizelt 2006-os.Doboztarto gratisz csak a platnitartot dobom ossze hozza.
erre a célra ne vegyél fejidomos SV-t. az előredőlős póz miatt fájni fog asszonypajtinak ott, ahol este komoly terveid lennének és így hoppon maradsz. vegyél inkább egy N-est, tudok is egy jót eladót, akár doboztartó konzolokkal együtt is
Sziasztok.
Tanácsot szeretné kérni motorvásárlás ügyben.
Kinéztem magamnak egy 650es fejidomos SV-t, és arra lennék kiváncsi hogy, tehető-e rá hátsó illetve oldaldoboz? Két személlyel plusz teljesen feldobozolva miben változik meg a menettulajdonsága? Megfelelne ez a motor a fenti követelményeknek? Jelenleg egy Yamaha YBR 125-öm van, azt használom a fentebb leírt célokra, azt szeretném lecserélni egy haladósabbra motorra.
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Erre szoktam mondani:
Édes Istenem!
Néha.
Zoli benned egy költő veszett el. Szoktad nézni hová ülsz le?