Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem egen.
Na most megnéztem megvan-e a hirdetésem a használtauton és az utánam jövő hirdetés egy szép 2007-es ugyan olyan színű túrakormányosítva Sajnos gykarpat is eladja a gépet?
Figyi..............pestről se hajlandók kijönni.
Ma volt két érdeklődő az ezresre! Mindkettő megkérdezte, hogy hol vagyok pontosan (a hírdetésbe is benn van, hogy Baranya-Pécs környéke) mondom nekik Pécsváradon pontosan. Erre a válasz : ÁÁÁÁÁÁÁ az nagyon messze van mert Ő hajdu megyéből van, Mondom, igen ÉS? Hát így nem érdekli egyiket se. Mondtam, hogy jó heló, visz lát mind a kettőnek. De inkább elküldtem volna a kurva annyukba, ha még olvasni sem tud. És nem vesz meg egy 200E ft-al olcsóbb motort mint a piaci ára, azért mert el kell kocsikázni 10E ft-ot. Haljon éhen!
Sziasztok!
Teljesen új F.Fabbri naked szélvédő eladó!Rögzítőlemezek nélkül!
11111 Ft + postaköltség ez kb 1000 Ft bolti ára 17000 körül van!KÉK színben!
De az............Szerintem FR kb olyanforma lehet ő meg 100e-ret tett bele................nem panaszkodott.
Bár a naked a kényelmesebb verzió.A csutkás megszokást igényel.
Ja és csak ha nagyon kifogsz valami bubust akit tényleg akar ilyet.Az én 2007-esem 700-ért sem kell senkinek.
Nagyon olcsón,még karcolásmentesen 5000 Km-el vattába csomagolva nagyon olcsón talán de úgy is gyanakodnának hogy nem jó és inkább hagynák a fenébe.
sziasztok az igaz,hogy 185 cm magas embernek nem olyan kényelmes egy sv?
Megvan...............nem nagyon van mozgás.Ma megnézték.....tetszett..........látták hogy nem kotvány szar......elköszöntek.......Ennyi.
Nagyon egy olcsóbb hornetet akar az ember.2002-est mondott.
Hááááááát én az enyémet venném.
Jövő hét után összeszedem magam és elindítom a beszámítós bulit.
6000rpm-en megy kb 120km/h-t.
/70-es első gumival a 650-es sv
Most találtam meg, hogy így kell linkelni. Helyesen tehát:
a motor
Sziasztok!
Nem tudom érdekel-e itt valakit, így inkább csak egy véleményt kérek, szerintetek mekkora esélyem van eladni?:)))
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_25_k
w._ak-val_vezetheto-5028200
Egy ideje nem voltam, Zoli a tieddel miújság?
Üdv
SVmedián fennvan a service manual.Letöltöd és ott meglesz.És sok hasznos dolog van ott.
Sziasztok.
Tudna nekem abba segíteni valaki,h 2003-s Sv650s-be mennyi telo olaj kell száranként? köszi.
Huhh.........foggalmam sincs................mosse hajtom 4500-nál.
neked ezresed van.
Ez meg méreten alatti potyka.
miért? 4500-nál 120-130at biztos megy, én meg egyedül annyival szoktam menni mindig. 135km/h 6-ba 5ezren
Viszont érdekes lesz ez a túra.Ha nem jön be a kisvárdai gép akkor megyek beszámíttatni..................viszont 1600-ig bejáratós.
Irtó izgi lessz 4500 ig pörgetve végigjárni az utat.
Én kisvárdára megyek és dolgozni.
Na jó van egy komp a fürdőzők közt senj közelében és az M3 kivezetőn felnyársalta magát egy bmw a szalgkorláton...................lehet a yakuza álcázott tagja volt és elcseszett valamit.
New Yorkban egy kukásautó ki akart ugrani a parkolóház 3. emeletéről csak fennakadt.
Tök fincsi hallgatni a híradókat......................rengeteg a bulvárhír.
Tényleg, jelentkezett a srác aki megígérte, hogy starigradban szerez igen jutányos áron szállást(ingyen akarja adni, de azt azért nem kéne) csak a létszám kell neki....beszélek Gyuriékkal és fixálunk....link
nem megyünk horvátokhoz most mi sem....a lányok nem jönnek(más progi), így ez elmarad.....azért a kicsit elviszem a balatonhoz és sátrazunk egyet...
Kamion az áruházban szekszárdon.Annyira szerette a gazdit hogy utánament kajáért.
Na mivan?......
Nincs kép, fehér színű még nem is hirdetjük mert nem jött még meg az új Trafic helyette, az ára kb 1 milla lesz és kívülről helyre kell hozni max 100E + 1-es váltószinkron szar javítással, anyaggal kb 50E.