A cél az,hogy adósság csapdába sodorják a népeket akiknek olyannyira kell a pénz és a meló helyük,hogy az új munka törvénykönyve című gaztettet is elviselve dolgoznak éh bérért a tőkés fidesz támogató cég tulajdonosoknak,akik igaziból jólelkű hősök mert enni adnak a dolgozóknak......
Egy szólva a cél a magyar társadalom totális szét zúzása a nemzet fel hígítása.
épp ma hívtak a bankból, hogy nem akarom-e?.....eleinte udvarias voltam(csak hümmögtem), de mikor már belelkesülve mondta a magáét a fickó elkezdtem szidni a tolvaj kurvaanyját és azt is emlegettem, hogy aki tolvajoknak dolgozik az tolvaj maga is és örüljönh ha nem lóg majd mint a főnökei....ha rossz időben hívnak akkor sajnos szoktam így ....padig csak a melója......viszont az igaz, hogy az én és a többiek befizetéseiből él és az kurvára bosszant, hogy még most is megpróbálnak minden szerencsétlent még mélyebbre rántani és aki ehhez asszisztál még ha csak telefonosként is az menjen az anyjába...
Így van...tulképp az a gond, hogy akkora lett a szegénység, hogy nemcsak a hiteles gépek(bár azok épp a hitel miatt drágák) hanem a tehermentes gépek tulajai kénytelenek megválni a gépüktől mert kell más hitelre vagy csak az életüket finanszírozni és kénytelenek szinte bármi áron megválni tőle....szomorú, hogy ide jutottunk......csak az tudja tartani az árát akinek nem kell kenyérre a lé, de sokaknak már arra kell...
Valakinek van tapasztalata a Pirelli Angel ST gumikról ? hozzájutottam egyhez, de majd a jövő szezonra akarom felrakatni.. addig is csak érdeklődés szempontjából kérdezem h milyen gumi lehet... hátha van valakinek egyéni tapasztalata...
Örülhetünk, hogy ilyen fasza motorunk is van egyáltalán, mint egy kis vagy nagy sv. Főleg, ha tényleg egyre szaródik el minden. Hiába lesz egyre olcsóbb, ha még úgy se engedhetik meg maguknak az emberek. Aki megszorult, és azért adja el, az utána fogja dobni a vevőnek 500-ért, igazad van. De ezt mindenkitől elvárni pofátlanság. Van aki megbecsüli azt, amije van, és ilyenkor szinte sértés az aláajánlás. Nyalják ki az ilyenek. Hogy odajön és rögtön 100-200-akat akar alkudni Zolinál, meg amikor már telefonba kezdik az alkudozást (aztán amikor megnézi, talál rajta egy bolhafingnyi karcot és újabb százas)... na nem.
750-ért 2004-es üzembehelyezésű 1000-est vettünk februárban......ha így maradnak az árak már pedig úgy fest rosszabb lesz az élet nem jobb, akkor jó ha 500-at fog érni egy K3-as 650-es.....
30-al olcsóbban. Úgyhogy nem idegelem magam............ha elmegy 7 ért elmegy................de nem szaggatják szét magukat a vevők.Május óta hirdetem egyre csökkenő árral.Volt olyan hónap hogy telefon sem volt rá.
Ha van rá módod és ki tudod várni talán februárban feltéve március áprilisra megkapod a 750-et érte.Ha szerencséd van.
Én pártatlan vagyok.Azok mellett állok akik milliomost csinálnak belőlem...Ja olyan nincs, hát ezért utálom az összeset
Egy szólva a cél a magyar társadalom totális szét zúzása a nemzet fel hígítása.
A következő kétféle fényezésű 2006-os 130e el drágább és jön Zé kartárs 840-es s-ese.
Lesz örö, bodottá
Valakinek van tapasztalata a Pirelli Angel ST gumikról ? hozzájutottam egyhez, de majd a jövő szezonra akarom felrakatni.. addig is csak érdeklődés szempontjából kérdezem h milyen gumi lehet... hátha van valakinek egyéni tapasztalata...
Bár neki szerencse de szerintem nagy marha volt az aki vitte.
Ha van rá módod és ki tudod várni talán februárban feltéve március áprilisra megkapod a 750-et érte.Ha szerencséd van.
Beszámításnál mennyit kapnál érte kb?
Köszi, jók lettek a cuccok.
De tény, hogy van kényelmesebb is :)