Nameg óvtosan kipuhatolni hogy mennyire alkudható...............mert 1,5-ért az hóttziher hogy nem érdekel.Az 1-7-1,8 míg papíros lesz 2,2-ért meg 2011-es nullkilóméteres van.
És hogy mennyire hajlandó bevenni a lomomat.
Lemennék szombaton.Sokra nem csak a szokásos.Egyenesen megy nem döglődik a blokk nem lopott e meg ilyenek.
Nincsenek nagy igényeim mondhatnám hogy minőség és mennyiség nem számít csak sok legyen és jó.
A tatyókra visszatérve ( Givi T449 ), én azt vettem észre, hogy ha bennevannak a merevítők, de nincs benne cucc, eléggé furán áll rajta, viszont ha meg van pakolva teljesen állat ;)
Igen, a rögzítés ugy van hogy az ülés alatt van 2 tépőzár, és közötte egy ilyen húzó-szorító-lazító mittommi... viszont ha utast is viszel, ezt a fajtát eléggé hátra kell tolni h felférjen a lába az utasnak.. én még +2db gumipókkal rögzítettem le, és így 200ig meg sem moccant... Én ugy vettem észre, hogy nemtudom miért, de nekem mintha könnyebben irányítható lenne a motor "feldobozolva" mintha csak simán mennék vele...
Másik, igen, a motorfékje azért jóval jobb ( szvsz. ) mint egy sor4esé... én ( is ) nagyon szeretem hogy visszaváltásnál nem kell annyira a féket húzni/ fékre lépni mert a motorfék eléggé lassít...
Az oldaltáskák egymáshoz vannak rögzítve tépőzárral az ülés alatt és fölött, plusz a lábtartóhoz, hogy ne "lobogjanak". Egyáltalán nem esik le. Sőt.
Utassal voltam. A lassú éles kanyarok városban nehezebbek, de egyébként semmi zavaró hatás se autópályán se szerpentinen.
Mikor a békával először mentem az 577-re ez történt.....az ismerős lejtőn szokott helyen gázelvesz a kanyar előtt és várom a hatást.....na az volt mert ugyanúgy száguldottam tovább a visszaváltás ellenére mert még a csúszókuplung is elengedett majdnem megvolt....
igazad van, bár a szokásos lámpánál előregurulásos majd lefulladásos jelenség miatt úgyis akkora alapjáratot kell állítani, hogy ilyen esetben nekem inkább rángat, mint lefullad. De forgalomban ez sose fordult elő, csak múltkor a Tesztmotor.hu oktatáson, bólyakerülgetés közben. (Kuplungról le voltunk tiltva, egyébként már húztam volna, simítandó a rángatást). Második eset: igaz!
Két helyzet az amikor meglepheti a kezdőket.Lassú menet kanyar alacsony fokozatban gyök kettőnél ha nem finoman ereszted el a gázt lefullad és orra esik az ember.Meg főleg szerpentinen lefelé nagyobb sebességnél kanyar előtt ha rossz fokozatba (nálam jellemzően egyel alacsonyabb mint kéne) teszed eléggé megrázza a farát.
szerintem, hogy melyik a legkönnyebben vezethető motor, az szubjektív. Ha elolvasol 1-2 tesztet az SV megjelenésének idejéből - van ilyen a neten Superbike, Motorrevü, stb -, láthatod, hogy épp az tetszik nekik, hogy könnyen dobható egyik kanyarból a másikba.
Kényelem: ez is szubjektív. Én N-est vettem, de túl felegyenesedett a tartás rajta. Kormánycsere egyenes kormányra - sokkal jobb, de még nem az igazi. Más meg éppenhogy visszafele cserélget és egyenesen akar ülni... én meg pl dőlnék előrfele... amíg ki nem próbáltad, nem tudhatod. :-)
Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy, a "túrán" c. képeden vittél magaddal utast? Ha igen akkor milyen volt akkora csomaggal és az utassal menni? Mivel voltak rögzítve az oldaltáskák? Nem akartak leesni, és nem rontották nagy mértékben a menetstabilitást?
A következő kérdéseim pedig mindenkinek szólnak:
Sokan írják hogy a fejidomos SV nem a kényelméről híres. Összehasonlítva egy yamaha ybr 125 (nekem ilyen van) ülésének kényelmével, gondolom azért az SV a kényelmesebb.
Hallottam már olyan valakitől hogy a szerpentineken nem ez a legkönnyebben vezethető motor. Ha valóban így van akkor miért nem?
Egyenlőre ennyi kérdés jutott eszembe, ha eszembe jut még valami írok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
És hogy mennyire hajlandó bevenni a lomomat.