Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép!
ok, köszönöm, de csak a jöv. héten járok Bp. en. Addig is kösz
igen, 2004 -es
Bp. "Mammut I. Mister Minit Balogh Attilát keresd neki odaadom a kulcsot és megcsinálja. Lövőház utcai bejáratnál."
Köszi a választ, érdekel a dolog, helyileg merre vagytok?
Csak kék színben van ilyen kulcsod?
Ahogy elnézem a motorodat, a tiédben sincs immobiliser, ezért csak "másolni kell és működik" (3-as, vagy 4-es a motorod?)
Szia !
Az sv-ben nincs immobilizer csak az újabb gsx-r ben, hajol tudom de van egy gépünk amivel meg lehet nézni ,hogy van e benne. Amúgy csak lemásoljuk és működik.
Jöhettem volna......
Na ja.............de jöhettél volna 577-re.....................
Végülis még van egy horvátia.
De...................
Meg aztán honnan tudod mennyit használom?
Tudtommal nem jössz mindig utánam.
Szia, és kell a másoláson kívül valamit csinálni a kulccsal, van ezekben "immobilaizer", vagy valami trükk. Vagy csak másolni és működik?
Murauig nem biztos.
Hát én fel nem raknék ilyen ocsmányságokat, nekem elég a hátizsák.
Már látom....................de távolról sem egy a célközönség.Majd ha banditot akarok akkor veszek azt.
Amúgy meg csak abban veri meg hogy több alsógatyát és zoknit tudnál bele pakolni..................és látva mennyit mész messzire nem hinném hogy szükséged lesz a 3 dobozos kofferrendszerre.
azt mobilról nem tudja megcsinálni

link
Nekem se.
Amugy egy 2008-as GSF 650 S 3000 km-el komplett dobozszettel 1,3.
Az egyik http-t vedd ki a linkből!
Tuti...........de elég jól rejtőzik..........mivel a firefox sem találja.
állj fel a nyeregben a lábtartóra mint a kemény bömbisek.

meg zselés ülés a louis-ban...

bicós nadrág sem rossz...

de 150enként megállni egy negyed órára, mozogni kicsit!

400-500km szerepentin az nem semmi
egy klasszikus témához (olajok)olajok

ugyan autós de a lényeg: "ma azonban a kenőolajok 90%-ában két nagy vegyipari cég adalékai vannak. Nyilvánvaló, hogy így a minőségük sem tér el nagyban."
Mammut I. Mister Minit Balogh Attilát keresd neki odaadom a kulcsot és megcsinálja. Lövőház utcai bejáratnál.
már látom.
Nem rossz gondolkodóba estem....
milyen notebook?