Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vanám rólad is.
Linkeljem?
Meg a videjó...............bár az nézhetetlen a képstabilizáló és a röhögés miatt.
ha bárki töltött volna fel képeket Arlóról, akkor most tudnék linkelni képet is, így sajna ki kell hagynom ezt a ziccert
Hátén nem így nézek ki a parton.
0:22
én valahogy melegben szeretek menni.
mesélj a balcsiról, oda tervezzük az autós+családi menést 3 napra.
északi vagy déli part? város neve?
vagy mindenütt ilyen nyugis most?
levevős egyébként, mint régen? kaját itthonról kell vinni, vagy ott is van normális áron?
Utoljára tán anyukámékkal voltam a Balcsin...
Autózni mégrosszabb...................meguntam az életem mire eljutottam kisvárda mellé.
Ebben a melegben amúgy sem jó motorozni....a hétvégén, hogy a horvát elmaradt hát azért a balatonra leugrottunk.....taláűltunk egy igen jó kempinget, tiszta nyugat volt......rendezett, nagy helyek, nem egymás szájába lóügás, nagyon jó és elég nagy strand......egy házat béreltünk(sok van belőle) ami 6 személyes külön fürdő/wc és a part mellett.....éjjali fürdés stb......tegnap alig másztunk ki a vízből.....amíg ilyen meleg van inkább ide mennék...
Igen, így képzelem én is :-)
Egy jó kaja Zakopane-ban, sajtvásárlás, és go 577 :-)
Idén nem megyek többet többnaposra, majd csak ha nagyobb lesz a gyerek (= jövőre). Lesz még egy vállalati hétvégém, az úgy elég.
szeretnék még menni, de most családi hosszúhétvége lesz
Erre a trükk az hogy hátul maradsz....................és loholsz az elől lévők után............így nem agyalsz semmin.
Hát az nem nagyon vonz mert oda-vissza közel 700 és akkor nem állunk meg egy precre sem csak tankolni.....ha már megyek szeretnék nézelődni is......
Egyenlőre minden 20 forintost élére állítok.
ja, igazad van, azt megfigyeltem, hogy az unalmas útszakaszok is izgalmasabbá válnak, ha ráhúzok egy kicsit :-). És akkor a fájdalomra sem figyelek annyira. Lábujjakat ne is emlegesd :-) (És a Suomy csizmámból megint elhagytam 1-2 csavart, őrület... még jó, hogy van itthon mindenféle. Tiszta robotzsaru vagyok már, a dizájncsavarok helyett mindenütt M5x20-as imbuszfejűek lógnak a cipőmből, kialátétezve a hossz miatt :-)))))
Jövőre? Sanyi még idén is tervezi.
Szerintem a Bp-Zakopane-577-Besztercebánya-Bp -hez nem is kell ott aludni, egynaposba' is lehet küldeni. A vége az se baj, ha estébe hajlik, mert a rétsági szakaszon kívül ott már nem sok érdekes van, haza kell tekerni és kész.
Én végül 8-kor indultam itthonról, és nagyon jó hegyi utakon 1.45-re Zakopane-ben voltam... Brezno és Tátra Lomnic felé mentem egyébként, tudom van ennél nagyobb kerülő is, most így sikerült.
Sanyi, mi a véleményed az ottalvás nélküli körről?
Mész most is?
Komolyan próbálj egy biciklis gatyót.............párnázottat.
Nekem ilyen gondom nincs................nem láttam kiskorom óta a hátsómat.
Amúgy csak a mozgáshiány az oka.
Kicsit aktivizáld magad a nyergben.
De ha rákapcsolsz akkor a stressz megoldja a gondot mint a fájós lábujjnál ha eltöröd a karod.
oktatásról átdobtam a részleteket.
pályán is foglalkoznak egyesével mindenkivel.
én sem értem. azt sem tudom, hogy azzal van-e baj, hogy rossz helyen nyom, vagy hogy húzódik a szűr :-) Tenyérnyi vörös foltjaim vannak :-). Arra már figyelek, hogy szűk száras alsóban menjek, tehát varrás ne nyomódhasson be.
Ez eddig szép és jó..............de a seggszétülést nem értem.
Fárasztó a 4-500-as etap de lehet pinentetni a segget állással a lábat bukógombára felrakással és 200-anként ugyis meg kell állni.
GSS ismer egy kárpitost aki a tommotnál jóval olcsóbban szerkeszt a gyári ülésen..............amúgy szerintem túl kocka és széles az a baja.
Kakucsos biztonságit meg nem tudom nem voltam szerpentinen meg lassulok mint vakond a gránitban.
Ha jövőre mész megyek én is.
Nekem szarabb volt a hétvégém.
Pénteken két emberke nézte a motort.............egyik csak hümmögött hogy jó meg patent de viszlát...............másiknak tetszett aszongya hétvégén eldönti azóta sincs füstjel sem.
Megnézetem az ukrán határnál egy triplát szép,jó de drága.
És ennek örömére atomra dobtam szét egy sr2 blokkot.........suvikszolás vissza a csapágyak meg többi és vrommmmmmm.
jó volt egyébként, 900km mentem, apróbb problémáim a következők voltak:
- gps táp kontakthiba, szenvedés
- seggemet szétültem, most nem tudom hogy ezen egy tommot nyereg segítene, vagy borotválkozzak hátul is
- a hegyekben akkor is hideg van, ha megállva szakad a víz az emberről... szóval amatőrség volt egyszer úgy továbbmenni, hogy kabát ujja szétnyitva, kesztyű nem ráhúzva... városban ez jó szellőzést ad, ott meg majdnem kifagytam.
- érdemes volt a túra előtt menni tesztmotor.hu oktatásra kakucsra. A kanyarbiztonságomon ez annyit javított, hogy nem engem előzgetnek a helyi autósok, hanem én őket.
Attólmég magabiztosan bemutathattál volna a lengyel-magyar barátság jegyében.
én egy jobbkezet néztem be a lengyeleknél, már majdnem emeltem a középső ujjamat, amikor kiderült, h neki van igaza... kb úgy kell elképzelni, mintha mennél át mondjuk Kisoroszin, és az egyik falusi mellékutca jobbkezes lenne...
Külön is lehet kapni a a forgórészt és az pár ezerbe kerül.....
Hali! Már több bontóban is kerestem, de ezidáig sikertelenül egy Sv-re való km-óra jeladót ami az első tengelyre van fűzve és van vele kb 80cm vezeték meg egy csatlakozó! Nem tudom nem-e lenne itt valakinek? És ha igen megbizniszelhetnénk. Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.