Akár holnap is bejöhetsz a Mammutba II.ker .
Én nem leszek de a kollégám le másolja neked vagy csüt.-pént. vagyok én is és megcsinálom. Ha motorral jössz egyből ki is tudod próbálni.
Elmondták, hogy a f...sz sem keres TDM-et, eladhatatlan motor, tök mindegy, hogy ABS-es, meg full doboz szett, meg ami kell, akkor sem tudnák eladni ezért ennyi az ára. Akkor mondtam nekik, hogy akkor megpróbálom Én.
2 hét alatt adtam el, úgy hogy a legdrágább volt a hirdetések között!
Redbarom egy baromság!
A tutitippppppptopp TDM-emet 950.000-ért akarták bevenni, úgy, hogy még vettem is volna náluk motort! Aztán eladtam 1.6-ért, de nem mentem hozzájuk vissza vásárolni.
Persze 3 hónappal később hívtak, hogy bevennék, mert lenne rá vevőjük!
jó állapotú, vigyázni szoktam a dolgaimra. a tetején van néhány csak erős fényben látható apró karc. Win XP megy rajta jól, bár én Linuxszal használtam. minden működik rajta. nem túl izmos gép, de arra amire kitalálták nagyszerűen használható. Ami tetszett benne, hogy az egyetlen mozgó alkatrész egy kis ventilátor, ami csak néha kapcsol be, ezen kívűl semmi hangja sincs.
Én a GS500F-emet ott adtam el 2008 júniusban. Ha jól emlékszem 700-ért hirdettem (a legalacsonyabb áron a használtautón), de 1 hónapig fel sem hívtak. A Red Baron 500-ért vette be... Viszont kelett a pénz az SV-re
Utána visszamentem megnézni, 800-ért volt kint és meg is vette valaki, mert azóta láttam itt a városban.
Én nem leszek de a kollégám le másolja neked vagy csüt.-pént. vagyok én is és megcsinálom. Ha motorral jössz egyből ki is tudod próbálni.
2 hét alatt adtam el, úgy hogy a legdrágább volt a hirdetések között!
Hozod a saját kulcsodat és én lemásolom neked.
Nyerskulccsal nem sokra mész.
2500ft.
A tutitippppppptopp TDM-emet 950.000-ért akarták bevenni, úgy, hogy még vettem is volna náluk motort! Aztán eladtam 1.6-ért, de nem mentem hozzájuk vissza vásárolni.
Persze 3 hónappal később hívtak, hogy bevennék, mert lenne rá vevőjük!
Mennyi lenne a kulcs? (ezek nyers kulcsok igaz?)
Üdv
W.R.
Mi csak tetrisznek hívjuk...
http://hardverapro.hu/apro/asu...
Másolással együtt 2500ft.
érdeklődnék a laptopod iránt :)
Márka, használatóság, tartósság, meg milyen állapotban van ?
Üdv: Szabi
Utána visszamentem megnézni, 800-ért volt kint és meg is vette valaki, mert azóta láttam itt a városban.