Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh...............azért látok benne fantáziát.
Le kéne alkudni 2-300 fontal.Van ismerős kinn angilában.Fapadossal ki.És visszatipegek vele.
Ha kibirja a hazautat patent gép.
Akkor marad az új.
Ez keltette fel a figyelmemet.
Mobile de-n 5e ojro alatt nincs ilyen szépség.
Bár picit szakadt.
Nem rossz az ára.
Pont ma néztem a Z 750-eket a mobile.de-n de jóval drágábbak voltak mint itthon.
Össz 4 fényezett elem van.Két 3 tenyérnyi az ülés alatt egy első sárvédő és a tank.
KB fele az SV idomjainak.
Lehet a trafi kamerákat taiwani alapanyagból gyártották és kell a méret hogy lássák.
Fényezni kell.
De fehérben egész tűrhetően néz ki!
ekkora rendszámtáblát sem láttam még soha...
Ja.
Majd eccer.
Lassan bele kéne gyönni a talizásba.
Majd egyszer személyesen megbeszéljük.
Utálod a tömeget?
Amiért te sem.
Ménem?
Nem járok ilyen helyekre!
Gyűjtöd motorostalikon?
Index nem kell?
Van egy szatyorral....
Mondjuk itt a bontós topicban.
Üdv! segítségre lenne szükségem. Problémám a következő: Adott egy enyhén sérült 2001-es sv 650S és most próbálok hozzá alkatrészeket szerezni amire szükségem lenne: fejidom jobb oldali része, jobbos lábtartó, plexi, első sárvédő, szivató kar, asszem egyenlőre ennyi ami most beugrik, ha valakinek van valami ötlete javaslata akár arról is hogy melyik bontóban érdeklődjek megköszönném.
Felhívod és megkérdezed....kérdeztem, hogy kell-e előre foglalni most, hogy jó idő van azt mondták nem mert szinte mindegyik ház üres és nagyon sok van.....szerintem simán le lehet beszélni, hogy kis termetű ebet beengedjenek, igen segítőkészek és udvariasak voltak hazai mértékhez mérten szokatlan módon...
Gyerek marad otthon..............szomszéd ad viezet meg konzervet napi egyszer,kutya megy.
Amúgy a mienk ugat,szalad,rendetlenkedik és felássa a kertet pikk-pakk.
Bár vakond nincs és macska sem ellenben van KB kutyányi lukból jópár.
nagyonis tetszik, csak a mobilházakba tilos háziállatot bevinni.
így a hófehér, nemugatós, nem szőrehullatós bolonyézünkkel nemkivánatosak lettünk. Bezzeg a gyerek, az csöndes, mi? (a miénk, mint a légvédelmi sziréna basszus).

Ez rasszizmus :-)
Most vagy a jövő hétvégén is megyünk ide: link igen jó kisgyerekkel is na meg hatalmas terültet semmi tolongás....
Semiéknél is van kép.
De tényleg nem.......................ez kegyetlenség lenne.
azt nem Te csináltad hanem GSS, Ő meg nem tenne velem ilyet...