Azt lenyomja.
De tedd...................kawa szalon..................papír aláírása és mehet a tesztvezetés.
Csak ne törd össze mert akkor vettél egy Z750-et.
09-es 8100 Km-el 1,5-re tartja+komplett forgalombahelyezés.
Meg a két sérülés fényezése és a teljes szervíz.Én KB ez 1,8-ra saccolom teljes áron.
2,2-ért meg van 2011-es 0 Km-es szalonból renccámmal.
Jóóóóóó.
Egyre jobban tetszik.....................csak drágán méri az emberünk.
És a tágulási tartályban kevés volt a fagyálló.
De patika mint a tied................mondhatnám hogy vasárnapi motor volt.Gyári kosz nélküli a hátsó teleszkóptól az utolsó kis eldugott zugig............némi pókháló és rozsda a láncon.
Két sérülés.
Tulajdonképpen nem kell a pénz, nem vagyok szerencsére rászorulva. Mindössze annyi a szitu, hogy kb. 1 év múlva lakásra kellene, és még most megpróbálom eladni, hogy addig se menjen le az ára. Ha a nyakamon marad, akkor van egy fasza motorom, hát istenem, az sem a világvége
De Zadarban a fagyizó előtt tuti kéne képet csinálni.
realista.
http://youtu.be/6GyPPluYvNc
De tedd...................kawa szalon..................papír aláírása és mehet a tesztvezetés.
Csak ne törd össze mert akkor vettél egy Z750-et.
Nekidőt valami robi szállításkor.
Meg a két sérülés fényezése és a teljes szervíz.Én KB ez 1,8-ra saccolom teljes áron.
2,2-ért meg van 2011-es 0 Km-es szalonból renccámmal.
Egyre jobban tetszik.....................csak drágán méri az emberünk.
És a tágulási tartályban kevés volt a fagyálló.
De patika mint a tied................mondhatnám hogy vasárnapi motor volt.Gyári kosz nélküli a hátsó teleszkóptól az utolsó kis eldugott zugig............némi pókháló és rozsda a láncon.
Két sérülés.
az enyém most 990.000ért vihető a vagonnyi extrával...amíg a készlet tart