Van egy 2004-es Jumpy 2.0 HDI klímás (de nem műxik épp) Frissen felújított motorja van, mert 760E km van benne ami elég elrettentő, de a motor tip-top. 9 fős személy, és ki lehet mondani nincs tökéletes állapotban. 760E km látszik a külalakon, de az árán is!
ja, még a matricahiány a másik!
Az enyémen is vannak mindenféle nyelvűek, nem merem leszedni, amióta szt hallottam.
De ez olyan basszameg, mintha a HP printerben bennehagynád a kis narancssárga műanyag távtartókat, mert az úgy gyári :-)
szóval magyar eredetű, matricás, szervizkönyves, kevéskilométeres, nemdohányzó idős orvosházaspártól... :)
dettó!
Enyémet megnéztük.Blokk ok váz ok,Le se szartam a karcokat meg,hogy sérülés mentes vagy sem,pedig a matricák hiányoztak róla(amit nem bántam mert így jobban is tetszik)Nagy borulása ne legyen azt kész!Az meg úgyis látszik.
Az ilyen kukacos vásárlók szokták az első adandó alkalommal úgy összecsukni a motort,mint az állat.
Keresnék megvételre Scudot, esetleg Expert/Jumpy még szóba jöhet.
Berlingo beszámítással előnyben :)
2000 utáni, jó állapotú legyen.
Ha esetleg valaki tud valamit... Köszi!
Hát ebben van valami... Hozzáteszem én amit magam csinálok azt is beleírom, legalább lehet tudni mikor mi lett cserélve.
Szervizkönyvről meg egyébként annyit, hogy bármikor lehet újat csinálni...
注目
Ez jelent valamit?
Kicsit elfehéredtem!
Arra max visszafelé.
Csak így nyersen?
Az enyémen is vannak mindenféle nyelvűek, nem merem leszedni, amióta szt hallottam.
De ez olyan basszameg, mintha a HP printerben bennehagynád a kis narancssárga műanyag távtartókat, mert az úgy gyári :-)
szóval magyar eredetű, matricás, szervizkönyves, kevéskilométeres, nemdohányzó idős orvosházaspártól... :)
Enyémet megnéztük.Blokk ok váz ok,Le se szartam a karcokat meg,hogy sérülés mentes vagy sem,pedig a matricák hiányoztak róla(amit nem bántam mert így jobban is tetszik)Nagy borulása ne legyen azt kész!Az meg úgyis látszik.
Az ilyen kukacos vásárlók szokták az első adandó alkalommal úgy összecsukni a motort,mint az állat.
Berlingo beszámítással előnyben :)
2000 utáni, jó állapotú legyen.
Ha esetleg valaki tud valamit... Köszi!
Szervizkönyvről meg egyébként annyit, hogy bármikor lehet újat csinálni...
Alaposan nezd at, az is olasz...
Szurkoljatok.