Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is rajta van még.
Ettől meg elélveznének.

注目
Hát az achtung-tól tuti kapósabb lenne.
A tankomon egy olyan matrica van, ami ATTENZIONE-val kezdődik.
Ez jelent valamit?
Kicsit elfehéredtem!
Már mondtam neki.
ja mondta h mindenképp szólj már neki még ma vissza mert akkor úgy csinálja a hétvégéjét
Esetleg képek, ár, egyéb tudnivaló? :) Számlás?
Hát pont köztünk van félúton....................naná hogy arramegyek nem az m3-ason.

Arra max visszafelé.
lilafüred épp nincs közel, de szép hely
Szombaton kiderül.Rászólok,megnézem.Útbaejtem lillafüredet.
igazság szerint Kisvárda melleti kékcsei, tényleg elég pofás közelről is, na meg a hangja iszonyat, kár h nem leszek holnap itthon :S
Semmi megkímélt,orvos házaspártól,nemdohányzó,csak templomig és vissza duma?
Csak így nyersen?
Van egy 2004-es Jumpy 2.0 HDI klímás (de nem műxik épp) Frissen felújított motorja van, mert 760E km van benne ami elég elrettentő, de a motor tip-top. 9 fős személy, és ki lehet mondani nincs tökéletes állapotban. 760E km látszik a külalakon, de az árán is!
ja, még a matricahiány a másik!
Az enyémen is vannak mindenféle nyelvűek, nem merem leszedni, amióta szt hallottam.
De ez olyan basszameg, mintha a HP printerben bennehagynád a kis narancssárga műanyag távtartókat, mert az úgy gyári :-)

szóval magyar eredetű, matricás, szervizkönyves, kevéskilométeres, nemdohányzó idős orvosházaspártól... :)
dettó!
Enyémet megnéztük.Blokk ok váz ok,Le se szartam a karcokat meg,hogy sérülés mentes vagy sem,pedig a matricák hiányoztak róla(amit nem bántam mert így jobban is tetszik)Nagy borulása ne legyen azt kész!Az meg úgyis látszik.
Az ilyen kukacos vásárlók szokták az első adandó alkalommal úgy összecsukni a motort,mint az állat.
Keresnék megvételre Scudot, esetleg Expert/Jumpy még szóba jöhet.
Berlingo beszámítással előnyben :)
2000 utáni, jó állapotú legyen.
Ha esetleg valaki tud valamit... Köszi!
Hát ebben van valami... Hozzáteszem én amit magam csinálok azt is beleírom, legalább lehet tudni mikor mi lett cserélve.
Szervizkönyvről meg egyébként annyit, hogy bármikor lehet újat csinálni...
Nem félek a macskaevőktől.Szeretem a pizzát.Viszont én ennyit nem adnék érte.
Az viszont szepnek tunik.
Alaposan nezd at, az is olasz...
Meglátom mi lesz a kisvárdai triumph sorsa.
Szurkoljatok.
Az alap gond a kereslet-kinalat iszonyat elterese...
Volt ugyanez a motor 725e-ért,780e-ért 899e-ért is fenn.Akkor se telefonáltak rám tehát nem mondhatnám hogy ez a gond.
Ez csak a maganvelemenyem, de ha magambol indulok ki, mint vevo, akkor a tul olcson hirdetes sem szerencses
Lehet, hogy felteszem az enyémet 650 és 700 között kíváncsiságból.