Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike

45 € váltottam a szállásra remélem elég lesz.
Na igen, pályázunk...
Kéne...............vagy takard le a renccámot.
Akkor reggel nálatok! Hülye kérdés, de gondolom pályán megyünk. Csak mert akkor veszek matricát.
MArtonon vetted az M7 nél?
szilvásgombóc alapanyagnak nem is lenne rossz

jó utat nektek ,és sok napsütést
Esetleg csinálok pár kiló krumplipürét.
idáig nem olvastam..... ...azért ha mégis tudnátok jönni akkor jertek...
7-kor indulnánk tőlünk, akinek van kedve nálunk is találkozódhat, a fehérvári talipontot Zsolt miatt tettem fel mert Neki kecskemét felől az a jobb...
Ehh.
nem jön össze az menet 60 ezret inkább a fogorvosomnak adok a másik 60 nem kivitelezhető most sajnos.

Nektek jó utat,vigyázzatok magatokra !
nekem is annyi városban.
Majd ahogy ismerkedsz a géppel rájössz,hogy hogyan kell kezelned,hogy minden ideális legyen.
De............
De én hülye vagyok.Volt hogy bekapott 8-at.
változó.Arra figyelek hogy amíg nincs 70-80 fokos a víz addig max kb 5000 fordulatnál elváltok.
Hm. És nem eszik úgy sokat? Mert nekem így is 6-6,5 körül van a fogyasztás (jó, városban).
6-7e
Tényleg ti mennyinél szoktatok átlagban elváltani normál városi használatnál? Én 4000 körül, az jó?
6 fölött csak motorhangot hallok nem csattanást.
egyébként meg vana az az ideális fordulat ami fölött működik a legjobban a váltó.kb 6000-es fordulaton és az felett csattanik a legszebben.
Rendben, köszi szépen mindkettőtöknek. Jó kis fórum ez :)
nekem is szokott ilyen lenni néha napján.Főleg az elején amikor nagyon gyorsan vissza váltottam több sebességet is 1-esig.Kis gázfröccs meg pöccintem a váltó kart és minden ok

Keresd Tsanyit megbízható és ügyes szerelő.És Tárnoki!
Nem kell nagygenerál csak a szokásos.Tsanyi szokik csinálni motort..........eléggé ismeri az sv-t.Tárnokon megtalálod meg este itt a fórumon.
Aham, köszi. Azt nem tudom, hogy megéri-e még most elvinni, vagy kibírja a motor köv szezon elejéig, mert akkor úgyis elviszem valami nagygenegálra. Én kibírom addig.
Nem tudok valami tuti szervízt SV-hez? Olyan kéne, akire rábízhatom a motort és elfogadható áron csinálja, lehetőleg BP, vagy a környékén. Az a baj, hogy semmi tapasztalatom és simán meg tudnának etetni bármivel.
Köszi szépen a segítséget!
Én megnézetném szervízben............lehet csak a durvaállító a gond de lehet hogy nem.Láttatlanban nehéz ezt megfogni.Ilyen gondom sosem volt.
Sziasztok,
Új vagyok mind motorozásban, mind SV-ben. Azt szeretném kérdezni, hogy nem volt-e másnak is olyan problémája, hogy beakad a váltó 1-esnél. Hiába húzom be a kuplungot teljesen, és próbálom üres/2esbe rakni sehogyse akarja. Ilyenkor úgy tudok csak továbbhaladni, ha felpörgetem a motort és akkor mintha kiakadna és engedni üresbe rakni. Valamint általában eléggé nehezen és akadozva lehet csak lefele váltanom. 1 hete cseréltem olajat benne. Én rontok el valamit, vagy szervízbe kéne vinni? Előre is köszi a segítséget!