nekem is szokott ilyen lenni néha napján.Főleg az elején amikor nagyon gyorsan vissza váltottam több sebességet is 1-esig.Kis gázfröccs meg pöccintem a váltó kart és minden ok
Keresd Tsanyit megbízható és ügyes szerelő.És Tárnoki!
Aham, köszi. Azt nem tudom, hogy megéri-e még most elvinni, vagy kibírja a motor köv szezon elejéig, mert akkor úgyis elviszem valami nagygenegálra. Én kibírom addig.
Nem tudok valami tuti szervízt SV-hez? Olyan kéne, akire rábízhatom a motort és elfogadható áron csinálja, lehetőleg BP, vagy a környékén. Az a baj, hogy semmi tapasztalatom és simán meg tudnának etetni bármivel.
Köszi szépen a segítséget!
Sziasztok,
Új vagyok mind motorozásban, mind SV-ben. Azt szeretném kérdezni, hogy nem volt-e másnak is olyan problémája, hogy beakad a váltó 1-esnél. Hiába húzom be a kuplungot teljesen, és próbálom üres/2esbe rakni sehogyse akarja. Ilyenkor úgy tudok csak továbbhaladni, ha felpörgetem a motort és akkor mintha kiakadna és engedni üresbe rakni. Valamint általában eléggé nehezen és akadozva lehet csak lefele váltanom. 1 hete cseréltem olajat benne. Én rontok el valamit, vagy szervízbe kéne vinni? Előre is köszi a segítséget!
45 € váltottam a szállásra remélem elég lesz.