Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát.................velem jöhetsz..............bár nagyon el szoktam tévedni.Most is csináltam Gss-el egy kunkor dobsina felé.Elkevertem Rimaszombatnak.
minden nap meg teáztatod a triplát?Vigyázz ha nem ihat öt körül teát tejjel akkor meg makacsolja magát.A britek elég háklis népek
Nem csak a sebesseg volt a gaz, mert ahol lehet menjunk, de bele kellett menni olyan szituaciokba, amiket nem kivantam annyira, foleg nem utassal.
Imádnak.................kell a fenének ilyen lom...............angolra gerjedek.
a szétesikszer-egyezer topikba árulják.Állítólag hibátlan.Téged ott szeretnek kaphatsz még árengedményt is akár
Hogyé?
százezerért adják
Ha minden megvan simán...............egy óra.
és ha megvan a konzol is akkor elvileg fel lehet rakni rá?
Kicsiből van emberi árú?
Otthoni használatra tökéletes.
Meg volt rá egy kis kedvezmény is.
Az a fő előnye a noname-mel szemben, hogy van rá 1 év gari, ha beszarik hozok egy másikat.
Egyszerűnek egyszerű..................csak sokba kerül.
Ez a konzol ami tartja a fej idomot
Akkor hagyom. Azt hittem egyszerűbb. :(
a jó szerszám az jó áron van....És jól dolgozni jó szerszámmal lehet.

Szerszám mániás vagyok
Ezt én már rég tudtam................de neked inkább egy speed triple illene.
Ajjjj.Nem jó.Pedig én is mentem néha 140-el.
Rá.De villahidat is cserélni kell meg a fejidomtartóval és egy halom plasztikkal együtt cserélendő.
Sok vagy kevés?
rá lehet de elég költséges mutatvány.
Kell hozzá fej idom tartó konzol ami egy csöves váz szerkezet.
Attól függ mennyien akarnak jönni, ha csak egyedül mennék kiírom oda mert onnan mindig csapódik valaki...
Kiirod majd a motorozz.hu-ra, vagy csak itt szervezodik majd?
Sziasztok.
Megtudná nekem mondani valaki hogy az SV 650 S fejidomát rá lehet rakni az SV 650 N-re? Előre is köszi.