Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó volt
Tudom.
Viszem....................fizetni nem tudom...............de viszem.
Valaki vigye máá. . .
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nesokat és a jobb oldaladon.............pihepuha párnán hogy reggel felébredve nagyonnagy vágyat érezz és mehetnéked legyen.

Én szombati pici csobb (tenger rémült menekülése a láttamra) után fakultatív tengerparti nyílt versenypálya komótos bejárást tervezem.
ferstézen...

még nem tom megyeke rá1 ggyet
Péntek fehérvár 5-6 motor 7:30 go oszt keresünk szállást délután..................elvileg parton.Én ott szeretnék..............van bejáratott hely.
Cucc becsomagolva,biztosítás van euro szintén,kuna is akad. Idő kurvajó lesz.Motor meg még tuti mert van még jelentkező szerintem.
Mi kell még.
Ja és 140 fölé csak indokolt esetben mek...............nembirom a sebességet.Rövid az áttétel 8000-en nem kéne végigmenni a pályán.
A tengerparton simán.
ábent

ZZoltán mittud maga a horváth menettel kapcsolatban...péntek reggel GO merre és hányan...ste jössz?
Sokat.
nem rossz nem rossz
Így a legjobb ahogy van!
hát igen
nem pont erre gondoltam csak ilyen stílus
amit szeretnék rá az egy hátsó üléspúp alsó idom oldalsó hűtővédő idom vagy teljes oldal idom de azt nem tudom hogy nézne ki fejidom nélkül :S
Hát ................öhmmmmm.............ilyen izéidomom van csak repedt a búrája.
Nem lehet rendesen felrakni az óra miatt.
Ezen is úgy néz ki mint egy keselyű.
Bocsi.
én valami ilyesmire gondoltam
Én is csak akkor vagyok telhetetlen ha nem egyedül megyek.
huhúúú.. megöl az irígység Naggyon gyönyörű ebben a citrancs színbe... egyszer láttam énis élőbe, ilyen sárga szíínnel... hát egyből megofogott.... énis ugy lefújatnám...
Jövőre no hitel................bevállalsz egy 3 országos egyhetest?
nekem nem jön be az ilyen lámpa
felesleges.Majd motorozok magammal és akkor tudom tartani a tempót.
Meg a 180-as gumi.
amúgy az első gép azzal a por festett vázzal elég zsivány
Uhh a 750-es hengerkészlet és a gyorsváltó kimaradt.
egy arany gixxer futómű még hiányzik