Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csoda hogy birja a 4.es fokozatod.
http://www.olcsoszallasok.hu/S...állás+adatlap/Nyugat-Dunántúl/Turi
staszálló/Turistaház+és+Ifjúsági+Szálláshely-Csepreg+Csepreg
Hát..............most szeptember végén is megdöglöttem a melegtől..............vese marad.
Pl. pár banditos kolléga ide szokott menni,átjárnak innen a sógorokhoz gurulni....
http://www.olcsoszallasok.hu/S...állás+adatlap/Nyugat-Du
nántúl/Turistaszálló/Turistaház+és+Ifjúsági+Szálláshely-Csepr
eg+Csepreg
Az is..... egyébként Máv+másodállásban némi könyvelés....
Egyszer csak összejön...
szóval amolyan találkozós fílinges dolog.
Arra alkalmas a mi udvarunk is.
Majd nézek valami helyet bár ha jól emlékszem akkor már tavaly is tettem ilyen ígéretet.
itthon....nem itthon tudok egyet ahová jövőre elmehetünk, lavamünd közelében az osztrák-szlovén határ környékén, idén is elmentünk a hely mellett és vannak faházak is..., de alapból itthon kéne egy ahová akár többször is mehetünk...
itthon vagy nem itthon?
Dehogynem tudod...túrázik, Te is tedd azt..... ....inkább azon agyalj, hogy nyugat felé hol lenne jó kis hétvégézős hely....
hogyan utánozzam ha azt sem tudom mit csinál?
Akkó nem éri meg
Minimum 1 K 1600 BMW és annak az ára + 2 évnyi benzinpénz
Nem aprózzuk el
Na jó és adok 1 kis vért is
nem tudom, nem volt ár így fogalmam sincs, hogy megy a vese.....a disznóét tudom, annak 500 kilója....
Mit kaphatnék a fél vesémért?
Hmmm...
Megéri?
télen úgyis megyek a hóbagolyra és az sátras lesz.....
ááá, már az is van olcsón...tegnap a vegyesben az expressz oldalon láttam egy vese eladó hirdetést.....árat nem írt, de gondolom nem lehet túl drága...
csak óvatosan, drága a gyógyszer is, a veseátültetésről nem is beszélve
még az is lehet.....sajnos nem mindenkinek van lé a párnacihában is... .....de azért eddig találtunk szállást elviselhető áron, talán jövőre is lesz....
Sátrazz.................az occo,pici pízé.
Ne érdeklődj...utánozd...... ....jövőre pár alacsony költségvetésű túrát szervezünk.....majd meglátjuk hová(erdély biztos nem ).... ...nézz a környéketeken valami jó kis kempinget vagy tavat, valamit ahol lehetne hétvégézni....arlóra nem nagyon mennék már, unom...
És mit dolgozol?
Suzuki Bandit tartós tesztelő vagy?
Ja és tegezz nyugodtan!
Bármilyen meglepő,dolgozom!
Szotyi úr!
Megkérdezhetem,hogy Ön mivel foglalkozik amikor nem motorozik?