Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a garázsban áll úgy nekem sem melegszik el....Teeee
Pedig nekem még nem melegedett el.........................igaz csak 1 hónapja van benne.
De majd nem fékezek annyit mint te.
ez akart lenni a másik márka, csak nem jutott eszembe
Repsol a tuti.
Motult vegyél, ha jót akarsz. A Motul DOT 4 nem melegedett el még nyáron pályán sem, amíg pl. a másik márka 5.1 túrán már puhult.
Talán az új 1100-as CB.
Nem tudnék Hondát mondani ami igazán tetszene.
a vtr sp után....
a954 a legszebb honda.
Értelmetlen cserének tartom én is. Ugyan annyi Nm (csak 3000-el feljebb) Az már egy gyorsasági motor, túrázni biztos nem járnék vele, főleg nem plusz pénzért
valóban gyanús a szitu
A mai világban kevés a korrekt ember....
Inkább kihasználnám a mostani 120-at.

De ha tetszik neked.

Azért átnézetném egy szervízzel.
Nem véletlen akarja cserélni.
idén akarom még megejteni...ha...

150 ló nem 115 ló

idom nem idom, nag ykülönbség nincsen...ja de, nincs szívás a széllel :D

azért egy k4-es fehér ezresnek jobban örülnék
Naná hogy jövőre és mintha beszéltél volna valami KPt kéne fizetni neked. 100-et.

Amúgymeg mittomén...................én tuti nem vennék 2003-as 954-es fullidomos 30e Km-es hondát.......................mert

Kell a fenének.
ez szerint kb. 60ropi
2-250?mennyiiiii?az átírás, nem jövőre lesz csak drága?

asszongya 150 ló az övé...

láttam már csúszássérült 2004-est 1m-ért....

az ő szempontjából az enyém is ismeretlen, plussz esett....

hát nemtom, alszom még rá egyet.
Én nem csinálnám.Az átírásokkal ez a móka 2-250e lenne.Minek?
Egy öregebb ismeretlen belű KB ugyanolyan teljesítményű gépet kapsz 2 hengerrel többel.
Valószínű azért cserélné mert a kutyának nem kell.
Zoli, a tag elcserélné az enyém az övére (cbr 954 2003) plussz 100 rugót kér.

szerinted belemenjek?a neten eléggé szórnak az árak erről a vasról.
Hát olyan nagy leárazás már nem lesz...................van egy ár ami alatt inkább jó lesz kiállítási tárgynak.
2 körül is lehet kapni.....mostanában még az ezévi mérleg miatt lehet, hogy lesznek leárazások.....
Szeva véletlen nem te voltál ma (vasárnap szolnokon a mikulásokkal ? ))
Szevasztók fiuk azt a fiatalembert keresem aki a szolnoki MOTOROS MIKULÁSFELVONULÁSON ott volt egy nagyon szép sv 650 en légy szíves jelentkezzen köszönöm
Beszámítás? Még ha 1-ért be is számolnák akkor is egy új 2.6 milla! Míg neten is van fent 6E km alatt kettő is 1.4 és 1.6 milláért. Vagyis újat venni szerintem értelmetlen
válaszoltam.....
5.1-ből bármelyiket...nyilván vannak jobbak, de azok annyival drágábbak is, de pl a Ferodo és a Delphi elég jó és olcsók is.....előre-hátra kb 3dl. kell...