Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is...
Túloztok..
Mondjuk a Che stílusnak is van egy feelingje....csak kurva büdös
Na ja...................de útálnék egy tehénen vagy kecsekecsordán pofára esni.
Egy a titka.. mert én se "szerettem" azt ami ott folyik, amíg fel nem fedeztem, hogy a tranzitútvonalakon túl is van élet.. és nem csak azt lehet megnézni, amit mindenki ismer.

Idén tavasszal is bennem volt.. jól van, menjünk le nézzük meg a Dunát a vaskapunál, mert egyszer látni kell, meg bulgária úgy esik útba.. és felejtsük el, hogy létezik Románia; aztán tök király volt, mert alig mentünk főúton. Előtte meg majdnem mindig csak főutakon közlekedve szeltem át erdélyt.. motorral és kocsival is
mindegy, 1X voltam a gyilkos tónál motorral, többé nem akarok arra menni.....majd talán még 1X......vagy akkor sem...
Kelet-nyugat.............csóró vagyok mindenhol de ha a gépemet látják asziszik nem vagyok és megvágnak.............ha esetleg átfesteném.
csak 1500 kilométer
olyat még kevésbé akarok látni.....ahol a szegény nagyon szegény míg pár vérszívó szédült jómódban froclizza őket.....
....de amíg odáig jutok.....
néz körül a csóró keleten mondjuk Brassóban, annyi Ferrarit és egyéb luxus autót sehol nem láttam még mint ott
A krím félsziget az mesébe illő táj... a kelet "francia riviérája".. advrideren van róla pár poszt, nekem tetszik
Süt rólam, hogy nincs pénzem.. eddig az összes rendőr akivel normális voltam, normálisan állt hozzám (szerb, albán, román, török,görög).. ettől nem félek, főleg, hogy nem kárpátalján keresztül fogunk menni..hanem erdély-románia-moldova és onnan ukrajna.. ott már máshogy viszonyulnak hozzánk.

Ha meg mégis... a többiek csak nem hagynak szarban.. aztán itthon visszafizetem nekik, amit vissza kell (ne kelljen)
Biztos jó lehet keletre is menni....jó az ha az emberre felnéznek a szutykos gyerekek kéregetve és odadobhatunk nekik valami csokit felsőbbrendűségünk tudatában.... .....valahogy unom a nyomort, inkább legyek koldus nyugaton, de nézzek mesébe illő tájakat......rémálomba illőket itthon is láthatok....
Hát Igor kis baksist követel mit csinálsz?
biztos bennem van a hiba, de ez mit akar jelenteni?
Majd ha bekopog a nagy bolsoj russian medvegy szóljál.
A szállás ingyen lesz , konzervet viszek.. csak a benzint kell kispórolni
Kezdj el most gyűjteni.

Szotyit kérdezd................ő volt arra.

Nekem eddig bejött az a sok bucka.
a 270-es benzin feledteti az útminőséget

Ha az ukrán kiruccanás után marad még zseton, kimegyek Villach mellé Máltára.. aztán majd megmondom utána, hogy bejön-e az alpok vagy sem
Azt ismerem.....................csak sok az ótó............lelassítanak.
Majd ha tőlünk nyugatra elfogytak a jó utak.
mi van azzal a túrával amit beszéltünk?már volt vagy lesz?
valami szerbiát tartalmazott
balra van egy nagyon olcsó megoldás,körforgalomnak hívják,csak jobbra kicsit macerás

Tsanyi holnap hívlak aztán lebeszélünk mindent
Gyere Ukrajnába Zoli, kerülgetheted a kátyúkat