Egy a titka.. mert én se "szerettem" azt ami ott folyik, amíg fel nem fedeztem, hogy a tranzitútvonalakon túl is van élet.. és nem csak azt lehet megnézni, amit mindenki ismer.
Idén tavasszal is bennem volt.. jól van, menjünk le nézzük meg a Dunát a vaskapunál, mert egyszer látni kell, meg bulgária úgy esik útba.. és felejtsük el, hogy létezik Románia; aztán tök király volt, mert alig mentünk főúton. Előtte meg majdnem mindig csak főutakon közlekedve szeltem át erdélyt.. motorral és kocsival is
Süt rólam, hogy nincs pénzem.. eddig az összes rendőr akivel normális voltam, normálisan állt hozzám (szerb, albán, román, török,görög).. ettől nem félek, főleg, hogy nem kárpátalján keresztül fogunk menni..hanem erdély-románia-moldova és onnan ukrajna.. ott már máshogy viszonyulnak hozzánk.
Ha meg mégis... a többiek csak nem hagynak szarban.. aztán itthon visszafizetem nekik, amit vissza kell (ne kelljen)
Biztos jó lehet keletre is menni....jó az ha az emberre felnéznek a szutykos gyerekek kéregetve és odadobhatunk nekik valami csokit felsőbbrendűségünk tudatában.... .....valahogy unom a nyomort, inkább legyek koldus nyugaton, de nézzek mesébe illő tájakat......rémálomba illőket itthon is láthatok....
Idén tavasszal is bennem volt.. jól van, menjünk le nézzük meg a Dunát a vaskapunál, mert egyszer látni kell, meg bulgária úgy esik útba.. és felejtsük el, hogy létezik Románia; aztán tök király volt, mert alig mentünk főúton. Előtte meg majdnem mindig csak főutakon közlekedve szeltem át erdélyt.. motorral és kocsival is
Ha meg mégis... a többiek csak nem hagynak szarban.. aztán itthon visszafizetem nekik, amit vissza kell (ne kelljen)
Szotyit kérdezd................ő volt arra.
Nekem eddig bejött az a sok bucka.
Ha az ukrán kiruccanás után marad még zseton, kimegyek Villach mellé Máltára.. aztán majd megmondom utána, hogy bejön-e az alpok vagy sem
valami szerbiát tartalmazott
Tsanyi holnap hívlak aztán lebeszélünk mindent