Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet nem mondanék, de hogy átértékeli az életét az biztos...
Öngyilokba menekül?
Majd ha lesz egy halom gyereke már sokkal felelőtlenebb lesz....
Nem akart................aszondta nem kockáztatja a jogsiát ilyen hülyemódban.
Meg hát családapa................felelősség nyomja a vállát.
Majd ellép ha kanyargósra érünk úgy hogy azt se látom merről előzött.
Nem bírt megfogni?....
Csak ne én mennyek előről mert Laller aszondta veszélyes vagyok városban.
Huhha..............jössz 577-re tavasszal.És lesz minta a társaságból.................vagy nem.
Nekem nincs.....majd ott vagy összecsiszolódunk vagy nem.....előre nem prejudikálok, ha nagyon nem illünk össze akkor szétválás....volt már erre is példa....
na nem is az hogy titkos,de az embernek van valami elvárása a társaival kapcsolatban,akár létszámban,akár minőségben
Vagy május 1 vagy április.Mindkettő négynapos hosszúhétvége.Utána asszem augusztus 20 a kövi.A többi attól függ ki mikorra tud szabit.Nekem ez a szűk keresztmetszet meg a pénz.
A pénz még előteremthető.A másikat meg meglátom.
Az első 4 napos amikor már jó idő van, jellemzően május.....
Időpontra elképzelés van?
Ha hasznot akarsz akkor nem lehet......úgy, hogy 1-2 embernek ingyen legyen az még menne, de abból megélni nem lehet......akinek van ilyenre pénze(elég behatárolt kör) annak már általában megvan a maga jól bevált társulata akikkel megy......
....hááát, mi még titkos túrát nem csináltunk.....valahol biztos ki lesz írva minden(többnyire összeszedetten a motorozz.hu.-n) és annyi...ha véletlenül túl sokan lennénk az se gond, nem először fordul elő csak akkor macerásabb.... .....idén is vagy 30-an kezdtük az első horvátot.....igaz több csapatban motoroztunk a végére, a lényeg az esti ivászat...
Árban alám menni szerintem képtelenség
Na ettől dobtam egy hátast.

http://youtu.be/K8b5Q2JOy10
Én még karbissal is felmegyek
Már ha megyek anyagilag
Ezen már én is töprengtem hogy egyenlőre kevés cég van aki ebből éldegél és mind kurva drága.De be lehetne törni ilyen bizniszbe.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Simán lehet jönni...............kezdeni Szlovákban fogunk asszem egynapossal.
Csak ne legyen erdei "eltünik az aszfalt és szart se látok annyira sötét van" út.
Nem azért nem mennék.. hanem mert nem férne bele a keretbe. 2-2500 kilométer főleg hogy nem sátras.. az ott lesz hogy 90 ezer Ft.. alsó hangon.

2012 nekem a Krím félszigetről (4500km) fog szólni, meg tavasszal még szeretnék elmenni a Beszkidekbe (1200 km) is majd valamelyik hétvégén.. aztán az összes többi kilométer ajándék lesz

Vagy még csak kósza gondolat.. de megpróbálok elkurvulni.. aztán napidíjért cserébe túrát vezetni..nem meggazdagodási, csupán nullára kijövés céljából
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

jó látni/olvasni hogy még mindig december van, de már a tavaszi útvonalakon gondolkodtok :)

kedvet kaptam, hogy csatlakozzak majd én is hozzátok!
Hiba baze.
Az is a Kopasz kibálya.

Ne is gyere.
Karbis a motorod.