Kicsit belenyúltam az általad "tervezett" útvonalba . Nem szándékozom csatlakozni, de én biztos nem szívesen mennék a síkságon, ha kicsit arrébb hegy is van
Hát...........mint mondtam ez még nyers skicc.A Trento-i kunkort az a hülye mapsz tervezte az nekem is úgy tünt le köll vágni.
Még nem vagyok spíler a tevezésben.Én általában hátul vagy középhátul sepregetek meg szedem össze a Kopaszt.
Oszt megyek azután aki elöl megy.
Ha Trieszt után végig a "hegyekben" mennétek Trentoig, az csak 200 kilométert dobna rá.. aztán végig kanyar lenne. 2100 vagy 2300 kilométer már nem sokat számít
Ez szép karika, de mikorra tervezed? Ez lenne az évnyitó gurulás? Csak mert az Alpok húsvétkor még nem igazán motoros barát, viszont a tenger igen! Csak azzal meg az a baj, h Zadarban már mindenki volt többször is, ugyan az útvonal mesebeli és a minőség is első osztályú és a forgalom is nulla... de idén már 2x voltam lenn. Ez persze nem azt jelenti, h nem jövök
Úgy várja már úgyis mindenki az első túrát mint a messiást szerintem
Még nem vagyok spíler a tevezésben.Én általában hátul vagy középhátul sepregetek meg szedem össze a Kopaszt.
Oszt megyek azután aki elöl megy.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Úgy várja már úgyis mindenki az első túrát mint a messiást szerintem
Még finomítok a pontos cépontokkal és nézek szállást 3x 1 éjszakára.
http://maps.google.com/maps?sa...
link
Ha hó helyett víz esik,
Költő küldi poétának
HAHÓ helyett rímeit.
SZERESS ENNI HALLÉT, BEJGLIT!
SZERESS ÁGON DÍSZEKET!
SZERESS ADNI, SZERESS KAPNI!
SZERESS EMBER-SZÍVEKET!
Ezek adnak az év végén
Igazán majd meleget.
Ezt kívánja s üdvözöl a