Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Conti roadtól kezdve soprtattackon át a micsülin PR2ig mindenféle jó.
De nem rossz a metz M3 sem.
Mi a fontos?
Tapadás vagy a kopás minimalizálása?
Sziasztok!
Túrázásra ki milyen gumit ajánlana?Kinek mivel volt vagy van jó tapasztalata?
tessék én mint élő példa:D:D
de amúgy teljesen jogos!:)
Ja............csak sosem velem hanem ismerős ismerősének a haverjával történik,
pedig ezek nemazok:)
Ezek a lehet kifogni jót nekem olyan városi legendának tűnnek.
hát igen:)
múlt héten voltam előadáson pont ezekről ukrán sprinter 2évesen
768 000km:D
104el adták el ......
Minden műszaki előtt nekünk meg fog érni egy 20-ast az hogy ne évi 50ezerrel gyarapodjanak a kilométerek hivatalosan, csak 17tel.. szóval nem lesz sok értelme
nem minden a km szerintem,egy márkakereskedésbe vagyok gyakszin,ott van olyanis aki kb arra használja az autót h kétévente elhozza szervizbe!
6éves kocsi 22 000km!
lehet kifogni nagyon jó darabokat tavaly vettünk egy 307es peut 40000kmvel 4évesen
mielőtt jönnek a visszatekerések,ezeken fix,h nemvolt:)
természetesen amit írtatok inkább az ellenpélda a "trendi" sajnos
bár az új rendelet miatt egy 5 év múlva lehet majd rendes kocsikat is venni talán,bár mindenhol meglesznek a kiskapuk:)
Sajnos hugom ezt a szar x fucktort nézi.
Én víz alatti úszókat nézek épp... basszus 110m mélyre lemennek egy levegővétellel és vissza is jönnek (önerőből), a másik meg 11 percig bírja levegő nélkül Brutális
Most nézem az aranylázat a diskoveryn ...............hát nem egy álommeló.
Nagyon gáz ami megy ott.
Nem szórakozás.. az összes autóba meló miatt mennek a kilométerek. Attól hogy elmegy havi 150 autózás címszóval, még nem élünk jól.. Nagynénémék meg pöppet újgazdagok, de tőlük aztán nem kapok semmit. Szóval amit elmotorozok azt úgy nagyjából a magam erejéből teszem
Szerintem nem jó ötlet,hogy a motort ajándékba adod hozzá.Nekem azt sugallja ,hogy mindenképpen meg akarsz szabadulni a kocsitól még olyan áron is ,adsz hozzá egy motort.
Engem ez gyanakvóvá tenne és néznék másikat inkább.
Tiguan? Aranybányászattal foglalkoztok Ti vagy mi?
akkor ne panaszkodjál, hogy 2 zsömi egy napra a túrán, ennyit menni az autóval havi 100eFt csak az üzemanyag
Akkor ez csak a mi családunkra jellemző. 1 autó fut évi 30ezer alatt a családban, nagynéném tiguanja.. mert csak városban használja.

Mondjuk autópályán megy a kilométerek többsége.. az meg csak olaj meg üzemanyag.. mert ott aztán nem használódik el a kocsi
Mondjuk te mostanában motorral sem döntögetsz csúcsokat.
Nagyon törpölök egy gastra 1,6 kombin a clssic szériából.De megnézve a kínálatot ahogy az első 20-at öcsi megnézte mindre a hasát fogta mennyire kuka mind.
Lehet jövőre is marad a kellemesen lelakott puntom.
nekem az előző Fordom 95 ezer km-rel lett leadva 5 évesen. a mostaniban még annyi sem lesz. nem minden autót arra használnak, hogy kimenjenek vele a világból
Ahova hordjuk szervizbe, ott is meg tudják oldani.. ez lesz a vége sajnos, vagy megtartjuk amíg szét nem esik.. még 150-200 ezer kilométer biztos van benne. Olajat nem eszi, motorban minden gyári, a turbo is.
A sárvédő szerintem kihajtotta a zsanérokat tartó részt az A oszlop alatt.Ez a jobbik verzió a másik hogy akkorát kapott hogy ennyit deformálódott.
Egyébként km órát it nálunk 10e ft-ért tekernek vissza, ha a számítógépbe is akarod akkor 20E
Ez egy 1.9 millás kocsi ha kész, ha 400 ból van kész akor is megáll 1.4 millába fuvarkölcséggel. Engem csak egy dolog aggaszt a kocsival, mégpedig a jobbos ajtó iszonyatosan szarul ál és a tetőn nincs rogyás, nemértem honnan az a nagy hézag... felhívtam, de sokmindent nem mondott a fószer, és több mint 300km-re van