Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiváncsi vagyok mit takar a motorhibás a hűtő folyik duma meg mennyire esik ki az allja.
Le kéne még alkudni a 3 kilóból az ziher.
Előző héten mi is vettünk egy skoda forman plus-t, de ha egy nappal hamarabb teszi be a srác akkor lehet, hogy inkább azt vettem volna meg....napi 60 km-re áés néha 1-2 motorszállításra bőven jó lett volna míg a skodába nem fér be motor...
Akkor amit most néztél....
Van értelme, amire Neked kell azt kibírja kis ráfordítással.........ráadásul a motorjuk egész jó...
Néztem...............ennyire vén-et nem szeretnék.
Most árul egy srác valami renault traffic-ot 200 körül, állítólag jó....az adás-vétel topic-ba tette be 1 hete...
Hülye kérdés lesz.Ahogy nézem a szállítási költségeket lehet január-februárban kell egy lom valami kistehert szereznem bagóért mert nem biztos hogy tudok fizetni ennyit minden idefuvarért.
Van értelme ilyen lomokkal foglalkozni?A plafon a 3-350 kiló cakompúder.Nem feltétel hogy csilli-villi legyen.Egy-két évig mozogjon és vigye el a belét valameddig és legyen egy 160-180 magas raktere.
Lehet hagyom a fenébe tehát nem létkérdés de törpölök.

Én ezt néztem.nagyon döglött de így le lehet alkudni. belőle.
ne így legyen de ki tudja
Ez igaz.....ezért sem kell többet sportdob.....egyre több hír van arról, hogy vége lesz a dolognak...
meg amennyi buziskodás van ebben az országban egy tollvonás aztán dobhatom a bódist a kukába.Nem baj ,ha van itthon egy gyári dob....
Egyébként volt bent tompító utoljára is de nem nagyon hatotta meg őket
amikor akartam gravííroztatni akkor elmentem vagy 1000 gravíroshoz.Vagy ezért vagy azért nem tudták megcsinálni.Volt,hogy ott is hagytam de amikor mentem érte csak azt mondta nem tudja megcsinálni...
Biztos van olyan aki meg tudja csinálni de többet nem vagyok hajlandó fuvarozni a dobot sehova.
Beszéltem a helyi autó szervíz műszakiztató emberével ,azt mondta a legjobb ha a gyári van fent abból sosincs gubanc.ÉN hallgatok az okos szóra....
Elég egy tompító bele....a jelet nem nagyon keresik(bár felétek elég szigorúak), de ha mégis akkor gravíroztasd bele....
még nem ,csak mindent elő akarok készíteni,hogy májusra ok legyen a gépezet.
Műszaki lesz?
Küldjek ragasztót?
fel kellene aplikátoroznom a gyári kipufogót....
Nem volt az 80-90.............talan 60-65.vagy megsem.......... de becs szo sose lesz ilyen............megyek hatul.
Boldog Karit mindenkinek!
lakott területen 80-90-el szlalomozni az autók között nem az én stílusom na...ez van, biztos öregszek
Arra én is!
Le kell koptatni a szélét a guminak
Az es ki van fizetve alapon
De remélem jövőre többször lesz 577 túra mert nem kicsit tetszik. De lehet majd elmegyek Poprád felé is és úgy Kassának és haza a 3-as úton. Vagy épp fordítva és Egomnak haza. Jó egynapos adag az tuti.
De amit tavaly láttunk kocsiból azt kötelezően meg kell járnom motorral!
Viszont az útvonal csak foszlányokban van meg a fejemben
De csak meglesz XD
hogy pontos legyen a mérés,gyufával odavilágítunk a benzinhez minden karbinál
Én ne fázzak, de ha páleszezünk nem szinkron hanem aszinkronizált lesz a gép...
Nyugalmasabb egy zúzás valami szerpentinen?
tetszik
ha ott tartunk (desokáraleszmégtavasz),keresni foglak.
igaz karbis géppel megyek,de Tsanyi addigra megcsinálja injektorosra így talán felérek a hegytetőre is
Tsanyi nem emlékszem a múltkor azt mondtad hogy a motornak legyen melege vagy te ne fázz? Van egy finom üveg házim,ezzel olyan szinkron lesz amin még te is meglepődsz