Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem véletlenül csináltam csak erre emailcímet.
Ha január végéig kósza érdeklődő sem lesz, akkor jöhet a kipucolás, 2 csomag szilikon spray, rózsafüzér és jános pál kép a műszerfalra.. óra vissza 140 ezerre. Aztán legyen boldog vele aki megveszi a keveset futott autót. Szerencsére nagyfater nevén van, így a nyugdíjas tulajdonos is kipipálva
van akinek a munkája a hobbija
Így képről én is saccoltam.Kuka a két hűtő alul felül zárhíd,motorháztető talán lámpák sárvédő és festés.
Vanyek tuti kihozza picit kevesebből egyszerű ember szerintem 4 kilóból.
Szép, hogy így felvállaljátok a km-t A Partnerben amit eladtam 55E km volt, hasonló kvalitású kocsit szeretnék, nem szerelni akarom minden nap, hiába vagyok szerelő
Ha 1.4-ért elviszik a kocsit, igen.
Lehet több is.............nem kombi.
már aki helyre tudja rakni 300-ból...
ha zavarja az óraállás, kérésre oda tekerem ahova akarja :DDDDD mekoorrraaa szöveg.

és képes lennél ajándékba adni a mocid?
2006-os 1.6hdi volt 1.6 milláért ment el
bakker, ha előbb tudom...ilyesféléket is keresgéltem...mennyiért ment el?
A mi boránk

6 gangos, manuális. NEm kombi, sedan. Nem megvigyázott állapotú az autónk, de mechanikailag nagyon rendbe van, arra kényes a fater, hiszen hetente menni kell vele 1000 kilométer körül.
ezt kellene elmenni megnézni, 300E körüli kár van rajta
Nagy dízel autó heti 600-1200 kilométeres átlagos futással számolanó. Csak ezt nem akarja elhinni az egyszerű kispolgár
Szombaton eladtam a Partnerem (kocsit) és Bora a nagy álmom, csak mindig szarokat találok. Kombi kellene belőle, csak az ritka. Tietek milyen évjárat? milyen váltója van?
erről volt egy cikk a totálkáron, h mennyire hülye a vásárló...ha megtalálom linkelem.

ha itt nem egy el, majd találok kint tavasszal egy vevőt, aki elviszi...úgyis elviszem az országból, kint regisztrálom, úgy még könnyebb lesz eladni.Remélem én...

Megint nézegettem kocsikat, 1 misi körül.Döbbenet mekkora kamuzások mennek már!10 éves autókra ráírnak 100.000km alatti futást!Alaphangon, ha csak bótba jártak vele is a duplája...Ha apu dolgozott vele a szomszéd valuban mondjuk akkor 250.000 + néhanéha egy nyaralás...Szóval miről beszélünk?!
1.9 pd tdi 85 kw

Hát 1.3-at szeretnénk érte kapni.. Faterral lehet alkudozni.
Mennyi a Bora? Dízel?
Asszem az enyém előzz jópár hónappal kezdte..............kemény csávó..............nemenged.
Üdv a klubban..

Megfogják köszönni az érdeklődők az erőfeszítéseidet, majd azt fogják mondani, hogy tuti a verda, de sok nekik a kilométer.

Egyelőre mind a GS-t mind a Borát valós kilométerrel szeretném eladni.. hát a kezdeti érdeklődést gyors visszaesés követi mindig
Annyiért én csinálok neked 15e-Kmest 20 perc alatt.

Tudod hogy a magyar vásárló álmai motorját keresi.
Ez azt jelenti hogy 3-4 évesnél nem lehet több,nagyon kevés kilóméter legyen benne,gyakorlatilag a legjobb ha csak áll a garázsban,tömve legyen extrákkal amiknek a gyári párja meglegyen,egy körömnyi sérülés ne legyen rajta,mindezt a piaci ár töredékéért.
sztem jól állna a gyári feliratozás a tankon meg elöl, ha az idomon nem is lenne rajta oldalt
túl szép hófehéren, h retkes matricákkal elbasszam az összképet.

gyökereknek nem adom el, se neppercigányoknak...megtehetem, h megválogassam a vevőket.Ha meg valaki képről rögtön ítél, az egy balfasz...

tudom, h vannak fent hulladékok annyiért amennyiért, tudom, h egy 10-rsért vissza lehetne pörgetni hétezret futottra, de elvből nem állok be ebbe a sorba.
Legalább basznál fel kést superman-jelet meg matricákat.Így az első reakciója minden gyökérnek az lesz hogy 3-at fordult minden tengelye körül a gép autópályatempónál.

Nekem tuti ez a reakcióm és lapoznék.
Nem fog megcsörrenni! Enyém is ennyiért van fenn hónapok óta.... amig egy szar kerül 7-800ba, addig nem vesz senki jót. Több ismerősöm is vett már 1000-s SV-t míg az enyém eladó, de ők 730 környékén vették, mert annyi pénzük volt rá, pedig tudták, h az enyém is hibátlan
hollá megtaláltam a km-óra gondom forrását asszem a kép magáért beszél, meg végre letakarítottam a taknyot a hátsóról röpke fél nap alatt...